Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első két nap tinderen 12 match jónak számít férfiként?
Egy lájk sajnos férfitól jött. Gondolom ő lenne akinek tényleg bejönnék de inkább nem jelöltem vissza. :(
Legutóbb első alkalommal 10 match jött össze, de utána nagyon belassult a dolog egy hét múlva csak 16-nál jártam.
Igazán szép lányok nem jelöltek vissza, bár az igazság szerint van köztük 3 elég jó, nem bombanők, de 10-ből legalább 8 pont.
"Egy lájk sajnos férfitól jött"
Sírok :DDDD
Amúgy szerintem jónak számít. A jóképűbb férfi ismerőseimnek ilyen havi 100 az átlag.
Hát ha csak 12 embert húztál jobbra és annyi matched is lett, akkor az nagyon jó arány.
Viszont ha mindenkit jobbra húztál, mondjuk 1000 embert, akkor viszont gyenge. :D
Minden a viszonyítástól függ.
Nem húztam mindenkit jobbra, de azért megnéztem a lájkolóimat az elmosódott képeken. Onnan tudtam, hogy kék ruhás lányokat jobbra kell húzni és így lett is még néhány match. :)
Akkor ezek szerint csak első két nap pörög a biznisz.
Ez lehangoló.
2 nap alatt 12, ráadásul ilyen technikával... nem egy eget rengető eredmény.
Nőként 5-10 perc alatt lazán összehozok ennyit, pedig nagyon válogatós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!