Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoo,25 egyezés 2 nap alatt jónak számít férfiként?
Nem, a Badoo hülyeség, rám megsértődtek, amiért nem írtam vissza, pedig nem is voltam online, csak a rendszer küldött automata generált reklámüzenetet, és arra hitték azt, hogy én küldtem.
Inkább az Első Találkozás oldalt próbáld ki.
Kamunak, vagy előfizetésnek tűnik.
Nem, nem vagyok, mert Tinderen 1 nap alatt 4 match megfelelő profilképpel. A kb 20 hobbra húzásból, 2re írtam is, vissza is írogat.
A társkeresőkön vadásztam a kamu reglapokra. Kb. vagy 50-et jelentettem, de egyet sem töröltek. Aztán belinkeltem nekik hogy honnan van a kamu fotó, de akkor sem történt semmi.
Ezeket a reglapokat valószínűleg az oldal üzemeltetői készítik, hogy a legkisebb porfészekben is azt higyjék, van jó nő. Sőt, hetente 3-4 kamus reglapról kapok üzeneteket, amik érdekes módon 1 hét után eltűnnek. Aztán amikor nem voltam előfizető, valahogy egy csomó nő érdeklődött, amikor előfizettem, egy sem válaszolt.
Nagy lehúzás az egész!
#3 az tökmindegy mi van az adatlapodon, nem nézik meg. Még az se, aki visszaír.
Másik fotóval nekem is havi 4 volt kb, de most beraktam egy spontán rólam készült fotót, amin nem bohóckodok, nem mosolygok, hanem balta arcú fa57agyereknek látszom, és megugrottak a matchek. A nők erre gerjednek, hogy jókis alfahímnek látszik a pasi, nem egy kedves, vicces, törődő férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!