Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt állítják, hogy nincs férfitöbblet, azok mivel magyarázzák a tegnapi felmérésemet?
Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelyén számoltam a bejövő embereket 9 és éjfél között, 184 nő és 332 férfi jött. (Persze közben sokan is mentek ki, de az a felmérés szempontjából lényegtelen)
Tehát láthatjátok, hogy olyan cirka kétszer annyi férfi van, főleg a fiatalabb korosztályban.
Akik tagadják a magyarországi férfitöbblet tényét, azok mivel magyarázzák ezt?
"Te most komolyan azzal töltötted a tegnap estédet egy szórakozóhelyen, hogy népszámlálást tartottál?"
Mivel csajozni nem lehetett, mert akkora férfitöbblet volt, ezért valamivel el kellett ütni az időt :) És még mindig nem otthonülős lúzer voltam, hanem Budapest pezsgő, "fiatalos életét" éltem a legjavából. Csak sajnos ez ennyiből áll.
"És még mindig nem otthonülős lúzer voltam, hanem Budapest pezsgő, "fiatalos életét" éltem a legjavából."
🤣🤣🤣🤣🤣
Remélem a 332 férfiba magad nem számoltad bele.
a barátnőimmel nem járunk ilyen helyekre mert nem lehet normálisan szórakozni
kb percenként jön oda egy ittas vagy részeg pasi próbálkozni (hülyébbnél hülyébb ismerkedős baromsággal)
mi táncolni beszélgetni egy italt meginni megyünk nem pasizni
pl ezért sem jár sok nő ilyen helyekre mert felettébb zavaró állandóan lerázni a pasikat és nem hagynak táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!