Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt állítják, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt állítják, hogy nincs férfitöbblet, azok mivel magyarázzák a tegnapi felmérésemet?

Figyelt kérdés

Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelyén számoltam a bejövő embereket 9 és éjfél között, 184 nő és 332 férfi jött. (Persze közben sokan is mentek ki, de az a felmérés szempontjából lényegtelen)

Tehát láthatjátok, hogy olyan cirka kétszer annyi férfi van, főleg a fiatalabb korosztályban.

Akik tagadják a magyarországi férfitöbblet tényét, azok mivel magyarázzák ezt?

2020. febr. 2. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A nők ilyenkor mind otthon ülnek, számold meg őket is.
2020. febr. 2. 20:31
 12/15 A kérdező kommentje:

"Te most komolyan azzal töltötted a tegnap estédet egy szórakozóhelyen, hogy népszámlálást tartottál?"

Mivel csajozni nem lehetett, mert akkora férfitöbblet volt, ezért valamivel el kellett ütni az időt :) És még mindig nem otthonülős lúzer voltam, hanem Budapest pezsgő, "fiatalos életét" éltem a legjavából. Csak sajnos ez ennyiből áll.

2020. febr. 2. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

"És még mindig nem otthonülős lúzer voltam, hanem Budapest pezsgő, "fiatalos életét" éltem a legjavából."

🤣🤣🤣🤣🤣

Remélem a 332 férfiba magad nem számoltad bele.

2020. febr. 2. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőimmel nem járunk ilyen helyekre mert nem lehet normálisan szórakozni

kb percenként jön oda egy ittas vagy részeg pasi próbálkozni (hülyébbnél hülyébb ismerkedős baromsággal)

mi táncolni beszélgetni egy italt meginni megyünk nem pasizni

pl ezért sem jár sok nő ilyen helyekre mert felettébb zavaró állandóan lerázni a pasikat és nem hagynak táncolni.

2020. febr. 2. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalabb korosztályokban, 49 éves korig egyértelmű férfitöbblet van, de az azért ANNYIRA nem jelentős, hogy ténylegesen jelentősége legyen. Szóval mondhatjuk, hogy nagyjából kiegyenlítettek az arányok. 50 felett viszont már egyértelmű a nőtöbblet, ami ahogyan haladunk az idősebb korosztályok felé egyre durvább lesz. 70 felett már egészen extrém.
2020. febr. 3. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!