Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? A pàromról van szó.7 éve vagyunk együtt. Én nagyon szeretem őt, és tudom hogy ő is engem. Igazàból a törődés, odafigyelés, figyelmesség hiànyzik. Pl (tudom nyafogàsnak hangzik) de a tegnapi nőnap. Vehetett volna egy csokit.
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Zsák a foltját mindig megtalálja.
Te választottad, te vagy vele már 7 éve, úgyhogy ne hisztizz, ha annyira zavarnának ezek a dolgok, még 1 évet se húztál volna le mellette.
Beszéltél már róla vele erről?
Igen, én. Szóltam egy olyan családos férfi ismerősünknek, aki előtt tudtam, hogy tud égni, mert tiszteli. Ő elbeszélgetett vele, hogy oké, hogy ezek az ünnepek a valóságban szinte semmit nem jelentenek, de ha életed párjának, a NŐNEK fontos volna, akkor igenis tessék vinni neki egy szál, egy csokor virágot, egy csokit, egy tortát!
Beszélt vele arról, hogy miket köszönhet az ember a feleségének, hogy mondta neki, hogy nettó taplóság, amit csinál.
Itt is volt idén a szülinapom előestéjén a csokor, és nőnap előestéjén a kislnyunkak a pici cserepes virág, nekem pedig a kis csokor, amit gondosan ő köttetett meg, kedves virágokból.
Boldog is voltam, meg is kapta érte este a viszonzást:-) :-) :-)
#2 a példád bizonyítja h addig is szeretett, csak ilyen "fasságokra" nem figyelt csak miután ezt nyomtékosították, hogy "hé hiába minden szeretet, ha nem adsz pár gazt neki akkor Hitler is elbújhat a szemétséged mögött", te meg egy csokor virágtól elalélsz...
jaj "nők! se velük...ennyi" -Al Bundy
(megjegyzem mindig veszek valamit barátnőmnek még nem ilyen napokon is, de hogy ha ilyen hiszti lenne ha mégse, akkor instant kiábrándulás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!