Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ezt komolyan gondolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt komolyan gondolta vagy tényleg a tegnapi pia beszélt belőle?

Figyelt kérdés

A pasimmal majd fél éve együtt vagyunk, de nem akartunk komolyan bele bonyolodni. Három hete elutaztam, és még három hét van hátra mire végre látom. Ma hivott, beszélgettünk és mondta h lehet h belém szeretett. .. aztán mivel nem tudtam hirtelen mit mondani mondta, hhogy lehet h tegnap részeg volt, és még ma sem teljesen józan, szóval lehet h csak azért mondta...

Nem tudom, hogy ez igaz e vagy csak az elutasítást akarta volna elkerulni?

Valóban szerethet?

2017. jan. 15. 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha együtt vagytok, miért oly meglepő, hogy szeret?
2017. jan. 16. 00:07
 2/11 anonim válasza:

Csak össze járatok fél éve és kész ?

Kérdezz rá!

2017. jan. 16. 00:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Laza kapcsolatnak indult. Csak barátság extrákkal aztán pár hónapra rá mondta, h többek vagyunk egy picivel... de mielőtt elutaztam, kerdezte, h szeretem e... mondtam, h nem. Sajnos részegen többször mondta h kezd belém esni, de joznul meg mondta, h nem lenne képes igazán szeretni stb...
2017. jan. 16. 00:11
 4/11 anonim válasza:
Ha talàlkoztok ülj le vele beszéljétek meg . Sajnos a részeg ember tényleg igazat mond :/
2017. jan. 16. 00:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Részeg ember őszinte.
2017. jan. 16. 00:35
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

A részegség oldja a gátlásokat, félelmeket, problémákat és őszintévé varázsol. Ezért űzik olyan sokan, olyan gyakran, főleg bizonyos élethelyzetekben.

Szinte biztos, hogy megszeretett téged. De gebedjek meg, ha fél év alatt nem sikerült neked is megszeretned őt.

2017. jan. 16. 01:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Erre még azt is megkerdezi, h tetelezzuk fel, h vállalnék e vele gyereket, meg mit mondanék ha megkerne a kezem mikor vissza erek...természetesen ezt csak feltetelesen... de ezt most mire veljem?
2017. jan. 16. 02:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Nos, a részeg ember őszinte, mert leveti a gátlást.

Engem inkább az érdekelne, miért volt részeg.

2017. jan. 16. 02:50
 9/11 anonim ***** válasza:

" Sajnos részegen többször mondta h "

Ja, akkor felejtsd el, ilyen gyakran részeg?

2017. jan. 16. 02:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ismét két felnőtt döntés és szavazóképes embert láthatunk...
2017. jan. 16. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!