Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs nettó 250 ezer (ennyi az átlagbér) alatt férfi a nők szemében?
Tehát nem érdekli, ha nők tényeket írnak le VALÓS párkapcsolatukról, a nők hazugok, de szegénynek vajon miért nincsen nője...nem is érdekel téged meg a másik nyomorékot mit válaszolnak a nők.
"nem, de én mondtam, hogy ezt látom, tapasztalom." Lehet anyádnál apádnál ezt láttad, de ezt ne vetítsed ki másokra. És MOZDULJATOK ki a k-ra lakásból!
"Én kint keresek havi 1 500 eurót.
Párom 170 ezret és megis szeretem! Nemmellesleg jól bánik a pénzével és ez sokat számít.
N27" Vigyázz akkor meg az a baj szerintük..egy nő nem kereshet többet náluk :D
21: Valóság: 250-ből lakás, autó, suli a kölyöknek, nyaralás, szórakozás,...hogyan lesz?
Úgy lesz kisfiam, hogy a mai világban a nők is dolgoznak és ozzáteszik a magukét. Plusz gyerekekre jár adókedvezmény és csp.
Még egyszer mondom: NEM a pénzetek hiánya az amiért valamireval nő rátok sem néz, hanem a nyomorék, lúzer felfogásotok és a minden szavatokból fröcsögő nőgyűlölet. Na meg a nagy sötétség a fejetekben.
35-ösnek:
Szűkítsük le most a halmazt korunk leggyakoribb módszerére, az online ismerkedésre. Bármilyen társkereső oldal megteszi.
Tegyük fel, hogy a csávónak ki van töltve a profilja, átlagos bemutatkozás és néhány, jobb esetben nem szelfi, és az arca is átlagos. Nincs se BMW, se luxusnyaralás, se konditerem izmozás a fotókon. A csaj, akire ráír sem topmodell, ő is átlagos kinézetű.
A csaj ebből hogy tudja leszűrni a gondolkodását? Sehogy, csak azt látja, hogy jobb esetben is max csak átlagos anyagi helyzetben van.
És mi a valóság? Hogy az ilyen csávót észre se veszik, vissza se írnak, mi a fenét akar egyáltalán.
Tanulság? Átlagos külsővel csak akkor van esélyed, ha villantasz valami anyagit, és akkor ott vagyunk, ahol a part szakad.
Várom az ellenvéleményedet.
A fizetés 2 dolgon múlik csupán...
ha 400-at keresel de van egy szép jó helyen nagyobb albérleted akkor egy 100-as is lejöhet belőle, + lehet, hogy van egy autód is hitelre, újabb 50-es...és máris csak 250-et keresel tisztán.
Ha mondjuk 200-at keresel, de se hitel se albérlet és mondjuk a havi számlák 2 emberre 90e Ft akkor még mindig marad 110.000 Ft-od.
És ha 2-en vagytok és 2-en kerestek 400-at akkor maradhat 300.000 Ft-otok kajára és egyébre.
"Tanulság? Átlagos külsővel csak akkor van esélyed, ha villantasz valami anyagit, és akkor ott vagyunk, ahol a part szakad."
Igen, az átlagos külsejű közalkalmazott férfiak mind incelek. Hamarosan megindul a forradalom is, nem az alacsony fizetés, hanem a pncihiány miat.
*retard alert gif*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!