Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy férfi bruttó 500, 000 HUF (nettó 332,500 HUF) alatt keres akkor nem tudtok vele komoly párkapcsolatot elképzelni?
140? El nem tudom képzelni hogy él meg valaki annyiból, komolyan. Hogy? Most vettem lakást, csak a felujitásra elmegy 5 milla úgy hogy én szervezem a munkát, es igy is földhöz ver pedig ezt 6-8 honap alatt visszakeresem. 140bol egy forintot nem lehet semmire eltenni. 3 euró alatti órabér. Hogy?
Op: szerintem 250 feletti nettoval lehet mar mit kezdeni HA a lakhatásra nem kell költeni. Ha igen, akkor rögtön 100-140 ugrik.
Mégis, honnan tudjam ezt az ismerkedés szakaszában? Az, hogy valaki 200 nettót vagy 600 nettót keres, nem olyan látványos különbség, hogy rögtön Armani öltönyben járkáljon és folyton a budai várba menjünk vacsorázni limuzinnal. A pontos fizetésre meg (szerintem) nem szokás rákérdezni, így kb sosem, max akkor, amikor felmerül az összeköltözés, közös kassza gondolata, és addigra meg már azért nevezhetjük komoly párkapcsolatnak a kapcsolatot.
Az más kérdés, hogy Budapesten szerintem ez egyáltalán nem irreális. Az én bruttóm csak egy picivel magasabb az 500-nál, és ehhez semmi extra energiabefektetést nem kellett tennem, nincs semmi különleges képességem, diplomaszerzés után mentem rögtön egy multihoz dolgozni, és bumm. Jó, tudom, nem dolgozhat mindenki multiknál, elismerem, de azért szerintem nem lehetetlen más területen elérni ugyanezt (most elképzelem, hogy egy sima vízszerelő vagy egy burkoló mennyire el van havazva folyamatosan, és mekkora pénzeket kérnek el a munkájukért, bőőőőven több jut nekik bruttó 500-nál, és a legtöbben még magyarul se beszélnek szépen, nemhogy bármilyen más idegen nyelven).
Vidéken meg lehet, hogy a bruttó 500 nem annyira általános fizetés, de ott az alap életköltségek is kisebbek (gondolok itt albérlet, lakás, akármi), szóval ott kevesebb pénzért mondhatni többet kapsz, ez gyanítom a párkeresésben is szempont.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!