Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy duci nő hogy hívja fel magára a figyelmet? Gonosz válaszok nem érdekelnek
Én is láttam átlagos férfi mellett ronda duci nőt..
Én szoktam látni egy fiatal duci csajt
De valami elképeszto ügyesen sminkel és nagyon szép arcot csinál magának. Persze smink nélkül biztos nem egy főnyeremény.. De emellett nagyon divatosan is öltözködik
Ha vékony lenne akkor nagyon sok pasi rá lenne kattanva
Hát a barátnőm az kövér volt. Szakítottunk viszont megjegyezném ha a belseje rendbe lett volna akkor talán nem szakítok vele.
Volt szex meg kaja na ezzel nagyon meg tudott fogni. Viszont abszolút nem volt humora meg idegbeteg volt méghozzá förtelmes szinten...
Szóval lehet ellejsúlyozni a kövérséget. Egy nőnek pasit találni meg nem nagy tudomány. Fordítva hidd el sokkal nehezebb lenne.
Ha perverz vagy meg tudsz egy piritóskenyeret rakni az asztalra már is jópár pasi körbe ugrálna hidd el...
Akinek bejönnek a duci csajok, az felfigyel ràd úgyis, nem kell feltűnősködni. A személyiség is csak akkor szàmít, ha külsőre bejössz valakinek. Ha nem, akkor teljesen mindegy mit veszel fel , mennyi vakolat van rajtad, hogy lövöd be a hajad, Úgyis csak azt fogja làtni, hogy nem vagy elég vékony az ő ízlésének.
Ezt el kell fogadni.
Én kövérként ( nem duci, mert van különbség) jöttem össze a férjemmel, tehàt van akinek az ilyesmi vagy kifejezetten tetszik vagy nem zavarja a súlyfelesleg, aztàn rà is híztam sajnos. Így végülis az egészségem miatt inkàbb életmódot vàltottam 1 éve.
Akinek tetszel, az észre fog venni és próbàlkozik, de a tàrsadalmi megítélés szerint hàtrànyból indulsz, így ha erőlteted a dolgot, több visszautasítàs fog érni, mert kevesebb pasinak nem probléma a súlyfelesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!