Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy duci nő hogy hívja fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy duci nő hogy hívja fel magára a figyelmet? Gonosz válaszok nem érdekelnek

Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 16:10
1 2 3
 11/25 Lachesys ***** válasza:
86%
nem lehet mast mondani amit eddig. en is duci vagyok. akinek nem kellesz ducin, annak akkor se fogsz, ha lilara fested a hajad es kirakod a melled. ez van.
2020. jan. 31. 16:35
 12/25 anonim ***** válasza:
34%

Én is láttam átlagos férfi mellett ronda duci nőt..

Én szoktam látni egy fiatal duci csajt

De valami elképeszto ügyesen sminkel és nagyon szép arcot csinál magának. Persze smink nélkül biztos nem egy főnyeremény.. De emellett nagyon divatosan is öltözködik

Ha vékony lenne akkor nagyon sok pasi rá lenne kattanva

2020. jan. 31. 16:35
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Akinek bejön egy túlsúlyos nő, az úgyis felfigyel rád. A többieknél fölösleges magadra felhívnod a figyelmet.
2020. jan. 31. 16:36
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Mennyi bunkó ember van itt. Én adok tanácsot neked. Sajnos pajzsmirigy beteg vagyok és nagyon sokáig bemeséltem magamnak h nem kellek senkinek. Pedig igazából én üzentem azt a külvilágnak h nem vagyok elég jó. Aztán valahogy próbáltam a jó tulajdonságaimat még jobban kimutatni. Jó humorom van, mosolygós vagyok és elég okos. Megtanultam öltözködni úgy h ízléses legyek. Meg is lett a hatása. Hirtelen több pasinak is elkezdtem tetszeni és nem is kellett így az igényeimből leadnom. Hamarosan randizgatni kezdtem egy sráccal aki magas, izmos és jóképű, de inkább a belsője az ami megfogott. Őt meg az h sugárzott rólam az életöröm. Napocskának hív és 4 éve együtt vagyunk és már házasok. Plusz született egy kislányunk😊
2020. jan. 31. 16:44
 15/25 anonim ***** válasza:
17%

Hát a barátnőm az kövér volt. Szakítottunk viszont megjegyezném ha a belseje rendbe lett volna akkor talán nem szakítok vele.

Volt szex meg kaja na ezzel nagyon meg tudott fogni. Viszont abszolút nem volt humora meg idegbeteg volt méghozzá förtelmes szinten...

Szóval lehet ellejsúlyozni a kövérséget. Egy nőnek pasit találni meg nem nagy tudomány. Fordítva hidd el sokkal nehezebb lenne.

Ha perverz vagy meg tudsz egy piritóskenyeret rakni az asztalra már is jópár pasi körbe ugrálna hidd el...

2020. jan. 31. 16:55
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Akinek bejönnek a duci csajok, az felfigyel ràd úgyis, nem kell feltűnősködni. A személyiség is csak akkor szàmít, ha külsőre bejössz valakinek. Ha nem, akkor teljesen mindegy mit veszel fel , mennyi vakolat van rajtad, hogy lövöd be a hajad, Úgyis csak azt fogja làtni, hogy nem vagy elég vékony az ő ízlésének.

Ezt el kell fogadni.

Én kövérként ( nem duci, mert van különbség) jöttem össze a férjemmel, tehàt van akinek az ilyesmi vagy kifejezetten tetszik vagy nem zavarja a súlyfelesleg, aztàn rà is híztam sajnos. Így végülis az egészségem miatt inkàbb életmódot vàltottam 1 éve.

Akinek tetszel, az észre fog venni és próbàlkozik, de a tàrsadalmi megítélés szerint hàtrànyból indulsz, így ha erőlteted a dolgot, több visszautasítàs fog érni, mert kevesebb pasinak nem probléma a súlyfelesleg.

2020. jan. 31. 17:59
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Mennyire vagy duci?
2020. jan. 31. 19:02
 18/25 anonim ***** válasza:
86%
En 167/78 vagyok, sokat segitett amikor rajottem h igy is sokan megd.gnanak es lesznek palik akik akarnak velem kapcsolatot. Volt probalkozas offline es online is. Megkerdeztem az uj paromat h neki milyen preferenciai vannak. Azt mondja h neki mindegy h akarok-e fogyni vagy nem mert nagyon noiesnek talal es folyamatosan dicser. Mig az exemmel osszejottunk, kb utana felevvel felszedtem vagy 3-4 kilot(szoval kb a mostani sulyom) ami nem is ment le es inkabb azt ereztem ha azt szeretne h fogyjak. Mindig ugy ereztem h szegyenkeznem kell a mereteim miatt. Tok felszabadito elfogadni h akkora vagy amekkora es ha akarsz fogyni fogghatsz egyébként meg mindenki kapja be es fogadjon el ugy ahogy vagy. Lesznek akinek nem tetszik de akkor ok nem a kozonseged.
2020. jan. 31. 19:18
 19/25 anonim ***** válasza:
11%
Döntő léptekkel közeledjen a férfi felé
2020. jan. 31. 20:35
 20/25 anonim ***** válasza:
11%
Döngő* :D
2020. jan. 31. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!