Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azzal, hogy diplomát szereztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal, hogy diplomát szereztem most már lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
6,5 évvel ezelőtt azért mentem egyetemre, hogy diplomás legyek, mert mindenhol azt olvasni, hogy a min. átlagos külsejű vonzóbb csajok - akiknek a 95% szintén egyetemista/diplomás - lenézik a szakmunkás/melós pasikat és csak kvalifikált férfivel hajlandóak összejönni. Most hogy én is beléptem ebbe a "kasztba" így már lelkiismeretfurdalás nélkül regisztrálhatok az elittárs társkeresőre. És bízom benne, hogy mostmár a csajok is megjelennek, ha megkérdezik, hogy mi a végzettségem vagy simán kiírom az adatlapomra. Tényleg amúgy azt vettem észre, hogy a csinos egyetemista/diplomás csajoknak szintén egyetemet végzett pasijaik vannak szóval remélem, hogy most már nekem is csurran cseppen valami sikerélmény. Amúgy büszkeséggel tölt el, hogy végre sikerült a diploma.

2020. jan. 30. 22:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
95%

Az én férjem szakmunkás. Esküszöm neked, sokkal olvasottabb, intelligensebb, életképesebb mint a legtöbb büfészakon végzett beképzelt, pöffeszkedő alak, akik még munkát se kapnak a semmit érő diplomájukkal.

Kérdező, neked van állásod? El tudsz tartani egy családot?

2020. jan. 31. 11:02
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre 10/10-et kapsz mert nagyon szellemes.

Viszont a barátnő szerzése nem így működik. Nincs olyan hogy kiérdemelsz egy nőt mert megcsináltál valamit. Nem érdemelsz meg semmit. Ne legyél már egy incel balfa**.

Nem csurran-cseppen az égvilágon semmi. A mesében van hogy a hős megcsinált valamit és ajándékul kap egy nőt az univerzumtól. Fogod magad és elmész ismerkedni. Lehet az első, de lehet csak a 100. nővel lesztek kompatibilisek. Ez van.

2020. jan. 31. 11:16
 23/23 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem feltétlen. Sok diplomás pasi nagyon idegesítő, mert ugyanolyan h-lye, csak azt hiszi magáról, hogy nem h-lye, mert van diplomája.
2020. jan. 31. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!