Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azzal, hogy diplomát szereztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal, hogy diplomát szereztem most már lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
6,5 évvel ezelőtt azért mentem egyetemre, hogy diplomás legyek, mert mindenhol azt olvasni, hogy a min. átlagos külsejű vonzóbb csajok - akiknek a 95% szintén egyetemista/diplomás - lenézik a szakmunkás/melós pasikat és csak kvalifikált férfivel hajlandóak összejönni. Most hogy én is beléptem ebbe a "kasztba" így már lelkiismeretfurdalás nélkül regisztrálhatok az elittárs társkeresőre. És bízom benne, hogy mostmár a csajok is megjelennek, ha megkérdezik, hogy mi a végzettségem vagy simán kiírom az adatlapomra. Tényleg amúgy azt vettem észre, hogy a csinos egyetemista/diplomás csajoknak szintén egyetemet végzett pasijaik vannak szóval remélem, hogy most már nekem is csurran cseppen valami sikerélmény. Amúgy büszkeséggel tölt el, hogy végre sikerült a diploma.

2020. jan. 30. 22:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#10: Őszintén, mi a bajod a kérdésemmel? Sok helyen lehet folyton olvasni, hogy diploma nélkül egy pasinak nagy hátránya van és a csajok szégyellik a szakmunkás pasikat. Erre már sokan rávilágítottak nemcsak én.
2020. jan. 30. 23:35
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Diplomával észt úgy tűnik nem sikerült szerezned! :D
2020. jan. 30. 23:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

6,5 év alatt nem kettőnek kéne lennie? Ohh és még én éreztem magam elkésve egy év csúszással... :D

Egyébként gratulálok hozzá, de ezt bizony magadnak csináltad. Legfeljebb az általa megnőtt ömbizalmas díjazandó egy kapcsolatban és az, ha a piacképes szakmád által anyagilag nem vagy nyűg.

2020. jan. 31. 00:17
 14/23 anonim ***** válasza:
55%
De már úgy a Tescoba se mehetsz arufeltoltonek. XD
2020. jan. 31. 03:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Na ha jól értelmezem te jelentkeztél egy egyetem szakra, alapképzésre, csak azért, hogy utána (a te gondolkodásod alapján) lehessen barátnőd? Ráadásul olyan szakra ami nem is érdekelt, és 6,5 évig tartott elvégezni. Nos, gratulálok...
2020. jan. 31. 06:06
 16/23 anonim ***** válasza:
6%

Kérdező, lexikálisan ugyan nem vagy hülye, ha az orvosit vagy így, vagy úgy, de elvégezted, de józan paraszti ész szempontjából rettentően ostoba vagy, ha te most itt nem trollkodsz.

Itt vagy 26-27 évesen, eddig nem volt barátnőd, még egyetemen se volt senkid, csak azért, mert diplomád van, nem fognak a csajok a lábad előtt heverni. A mellé kell azért némi határozottság is, ami nem összekeverendő a prosztósággal.

Kb. ennyi idős vagyok most és ha adva van egy korombeli, diplomás csávó, aki még nem is ronda, mint a bűn, azért ott már el kezdenék gyanakodni, hogy fejben van valami gebasz.

Nem csak diplomásoknak van barátnőjük, csak mondom...

2020. jan. 31. 07:31
 17/23 anonim ***** válasza:
bocs, most láttam, hogy más szakot végeztél
2020. jan. 31. 07:40
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez csak egy troll kérdés! Ne vicceljetek már hogy egy ilyen sötét embernek elhiszitek hogy diplomás. 😂

De ha igaz is lenne van még ami kell : stílus , magabiztos fellépés , anyagi háttér, sportos test, jóképűség stb

2020. jan. 31. 09:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát te egy rettenetesen együgyű ember vagy! 😂
2020. jan. 31. 09:57
 20/23 A kérdező kommentje:
#18: Hidd el, nem vagyok troll és szakot is váltottam többek között ezért is tartott ilyen sok ideig. Viszont kérdezném akkor, hogy miért van az, hogy rengeteg fiatal csaj inkább diplomás pasival hajlandó összejönni? Itt is voltak már kérdések és olyan válaszok érkeztek, hogy "azonos világszemléletünk van"/"nem akarok általánosítani, de egy diplomásnak mindig is szélesebb látóköre lesz" stb. Ezeket a csajokat kellene talán megkérdezni, nem?
2020. jan. 31. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!