Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál tovább, ha az 3. randin kiderül, hogy az illető súlyos allergiás a háziállatodra?
A 11 tökéletesen jól leírta, normálisan gondolkodik.
Nekem is voltak állataim amíg kertes házban laktam. Nagyon sokat foglalkoztam velük. Minden nap rendszeresen. Minden állatnak megvolt az ösztöneihez igazított funkciója, a macskàk vadásztak folyamatosan, szinte mindenre. A németjuhász vigyázott a házra, játszott a gyerekkel. A bárány nyírta a füvet.
Most panelben lakom, semmilyen állat nincs mert nem tudná kiélni az ösztöneit, csak szenvedne.
Azèrt nem randiznékmolyannal aki állatot tart lakásban, mert felelőtlen önző embernek tartom.
Udvaron tartott állat nem okozhat akkora gyötrelmet egy allergiásnak. A lakásban így nincs szőr. Ja igen, ehhez az kell, hogy a cuki-muki kutyuskák ne a lakásban éljenek. :D (innentől már én is "állatgyűlölő" vagyok, tudom.)
A harmadik randiig akkor megy el valaki, ha igazán érez valamit a másik iránt. Mivel a fenti esetben nincs probléma, továbbra is vendégül látnám bármikor, az állataim pedig továbbra sem jöhetnének be a lakásba.
Jelenleg nincs háziállatom. A macskákat szeretem (s hosszú ideig volt is macskám), de a kutyákat nem.
Ha benne lenne abban, hogy valami más állatot tartsunk (pl, kígyó, gyík, teknős), akkor az allergia nem fog az utamba állni, ha tetszik az illető. :)
18L
Mennyi demagóg, bekeseredett állatgyűlölő... Szerencsére a pontozásokból azt látom, hogy azért a többség velem van egy véleményen.
#9 -essel tökéletesen egyetértek, nagyon jól megfogalmazta az én érzéseimet is azokkal az emberekkel szemben, akik az állatutálatukat az emberszeretetük ködös bizonygatásával takargatják. Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy aki az állatokat nem szereti, az valójában az embereket sem. Aki nagy moralizálás közepette az afrikai éhezőkön való segítséget állítja szemben egy kóbor állat etetésével, jellemzően ezt úgy prédikálja, hogy egy eltaknyolt nyugdíjast is ott hagy a járda közepén az elgurult burgonyái mellett fekve, mert arra is van erkölcsi magyarázata, miért érdemli meg a sorsát.
Én eleve berekesztettem az érdemi ismerkedést minden jelölttel, aki nem szerette az állatokat, és technikai okokból olyanokkal is, akik macskaallergiásak voltak. (Vagy macskám és semmilyen nőért nem válnék meg tőle.) Nálam határozott kritérium az állatbarátság.
Aki ilyen hülyeségeket mond vagy ír, mint az itteni állatfóbiás kommentelők, azokat fel kéne alaposan világosítani a háziállatok "kínzásáról", azaz a lakásban való tartásáról. Egy domesztikált állatnak egyáltalán nem kínzás, ha lakásban lehet, egy szobai macska pont annyira akar egérre vadászni és szaladgálni az erdőben, mint egy civilizált ember bogyókat gyűjteni és kőbaltával mamutra vadászni. Tény, hogy egy hatalmas bernáthegyi kutyát vagy nagy mozgásigényű kutyát, pl. vizslát, agarat nem célszerű állandóan bezárva tartani 40 nm -es lakásban, de megfelelően gyakori és kiadós futtatásokkal, közös játékkal ők is teljes és boldog életet élhetnek, ha szeretik őket.
Attól hogy a népt hülyítik, még a kutya macsak egy buta állat, ami kókás dolgokat művel, ezért megszeretjük. Buták mint a tök, de bele lehet magyarázni hogy milyen okos. A rohadék állatorvosok lenyúlnak a sárgaföldig ha valami baja van, úgy hogy lelkiismeretkérdést próbálnak beléd ültetni. És ezek a lények megdöglenek, nem meghalnak. Mi nem érthető ebben?
A 3. randin általában még keveset tud egy ember a másikról ahhoz, hogyha van kutyája, "kidobja"-e érte.
Szeretem a kutyákat, macskákat! Na nem bérházban. Az nem arra való, és az állatnak sem jó. De ugye nem tudnak beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!