Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál tovább, ha az 3. randin kiderül, hogy az illető súlyos allergiás a háziállatodra?
Megkeseredett állatgyűlölő? Te vagy megkeseredett érzelmi csőd, aki jobb híjján egy állaton vezeti le érzelmi kötédést, aki erős túlzással annyira tart, hogy tőled függ az élete és kész.
Állatgyűlölő:
- Szeretem az állatokat, de nem érzem létszükségletnek, hogy rabként tartsam őket a saját szórakoztatásomra?
- Állatgyűlölő, mert nem helyezem az állatok az emberek felé?
- Állatgyűlölő, mert nem akarok minden kóbor állatot megmenteni, nem leszek vegán, hol ott emberek millió élnek éhínségbe, háborúban, mély szegénységben, de feléjük már fele annyi érdeklődést sem mutatok.
- Állatgyűlölő, mert nem gondolom, hogy a kutya nem bentre való? Miért nem lovat tartasz a házban már?
Egyébként megnézném én a te lakásod, ezt már öt milliószor hallotuk, hogy csuda tiszta. Tudtommal minden kutyának van szőre, a szőr pedig hullik, mert cserélődik, akár csak az embereknél, ez egy bullshit. Nem jöhet a kanapéra? Micsoda szigorú szabályok, ettől függ ám a higiénia probléma egy állat esetében.
Nincsen senkink? Ah akkor nekünk is vennünk kéne egy állatot és érzelmi csalódottságunkba rajtuk kiélni érzéseinket. Az lenne ám a normális, igaz? :D
Tudod, nekem lesz majd kutyám, kertes házban, lehet építek neki egy rendes külön házat, ahol aludhat, meg lesznek a cuccai stb. Nem fogok 5 millió képet kiposztolni róla, hanem majd kimegyek és játszok vele. Nem fogom mindenki orra alá nyomni, és nem fogok isteni áhítatot elvárni senkitől a kutyám miatt. Tudod mit, leszek akkor megkeseredett állatgyűlölő. :)
Én is allergiás vagyok a saját kutyámra, de szedek rá gyogyszert. Nélküle is mindig tüsszögtem mindenféle portól, szőrtől, nekem megéri.
Az újdonsült randipartneremnek is ezt tudom felajánlani. Egy biztos, a kutya marad. Elköszönhetünk békében, de ha azt próbálja belőlem kiprovokálni, hogy őt válasszam, a kutya meg menjen, akkor ott rohadjon meg, ahol akar. :)
#11 "rabkent" tartjuk őket? Ugye tudod hogy a kutya mint házi állat nem élne meg vadon? Az biztos jó lenne ha szabadon engednenk őket az erdőbe, szabadon szaladhatna, szabadon szaporodhatna és szabadon elpusztulhatna a kilencven százalékuk.
A kérdésre válaszolva 3 randi után nyilván elkoszonnek és keresnek olyan partnert aki miatt nem kellene megvalnom a kutyámtol.
Allergiás vagyok macskára, tengerimalacra. Van kutyám, halaim. Miattam senki ne váljon meg a társállatától. Sőt, már a puszta gondolat is nagy fekete pont. A "szedjé' gyógyszert!" dolgot nem tartom jó megoldásnak. Nekem még anno azt tanították, hogy amellett is súlyosbodhat az allergiám. Ráadásul tökre betompítottak a bogyók. Szóval így nem folytatnám az ismerkedést.
A kutyám más sztori, nagyon idős, nagyon beteg, nincs sok neki hátra és nincs is tervben másik kutya vállalása.
Sose raknám ki a kutyáimat. Amikor elhoztam a menhelyről felelősséget vállaltam érte. A gyerekemet se raknám ki, csak azért mert a randipartnerem nem szeretne.
Hullik a szőre? Porszívó.
Hangos? Nevelés, de egy embernél sosem lehet hangosabb.
Kertes házban élünk, a férjem épített nekik kutyaházat, naponta kétszer sétálunk a szomszédos erdőben. Azt gondolja bárki is, hogy ez rosszabb élet, mint a menhelyen vagy akár utcán tengődni?
A kutyáim felé nyilván nem olyan érzelmi szálak kötnek, mint a férjemhez, szüleimhez, húgaimhoz vagy fiamhoz. Egy kutya szeretetével ezeket nem lehet kompenzálni.
Nem randiznék tovább. Ne legyen már egy éppen aktuális f**z fontosabb,mint a kutyáim.
Én annó ezeket az állatgyűlölő pasikat úgy szűrtem ki,hogy vittem valamelyik sétás randira a kutyát. Ha fintorgott meg vágta rá a pofákat, akkor nem is volt következő randi. Szerencsére ezzel a 'módszerrel'találtam egy szintén állatbarát pasit.
Itt nem arról van szó, hogy a kutyám fontosabb mint a gyerek, a párom vagy a családom! Ugyan olyan fontos, de más érzések/más szeretet. Nekem a kutyázás a hobbim is! Hiába Német juhász, normál is számára megfelelően tartom annak ellenére, hogy lakásban van! Az igényei ki vannak elégítve! És az, hogy egyesek berakják az udvarba nem jó a kutyának, ha nincs séta / fárasztás!
De alapból 1 vállaltam a kutyámért a felelősséget és ez 10 15 évre szól! Nem fogom senki miatt kirakni, pláne olyat nem helyezek előtérbe, akivel semmi közünk nincs egymáshoz (pár randi semmi!).
Ismerkedem és tudják van lányom és kutyám, mindig volt kutyám és lesz is! Ja ez nem tetszik akkor fel is út le is út!
És igen, tudod feszülőm a kutyám és van porszívó meg mosószer!
N27
fésűlöm*
Jelenleg van párom és semmi gondja a kutyámmal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!