Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan férfiakkal ismerkedni akik?
Nem tudok, sok normális férfit látok mindenütt, azt nem tudom, hogy te miért épp ilyeneket fogsz ki?
Amúgy te milyen vagy? Lehetséges, hogy okkal kopnak le a férfiak két levél váltás után?
Olyan társkeresőre regisztrálj, ahol hosszú és részletes bemutatkozással jár együtt az adatlap kitöltése, azaz regisztrációkor szöveges bemutatkozás is kell és legalább 20-30 személyes kérdésre válaszolni kell vagy lehet. (Ilyen pl. a Randivonal és a Párom.) Az ilyen társkeresőkön egyrészt arányaiban eleve kevesebb a kalandot kereső férfi, mert nem veszik a fáradságot, hogy kitöltsék a hosszú adatlapokat, másrészt pedig a részletes bemutatkozás tartalma (vagy annak hiánya) bőven segít az előzetes szűréshez. Annyit javasolnék még, hogy diplomás férfiakat keress, ha értelmes beszélgetésekre vágysz.
Szerintem egyébként nőként óriási esélyed van, hogy találsz a társkeresőn társat. Felteszed magad és sokan fognak írni neked, hidd el, csupán szelektálnod kell. Nekem férfiként borzasztó nehéz manapság az internetes ismerkedés, mert rengeteg időt elvesz: általában nagyon sok kezdeményező levelet meg kell írni, míg egy pozitív választ kapok.
Nálam két nap levelezés után a nők pattannak meg mert ők ekkora már randit szeretnének. Mondjuk a szexről még egyikőjük se beszélt az első napon, ez igaz. :D
Egyébként ha ilyen fiút akarsz, akkor kezdeményezz te. Kb a nők 10%-a teszi meg ezt és ettől máris több esélyed lesz normális srácot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!