Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes messzebb elő férfiakkal ismerkedni neten, ha én nem vagyok hajlandó elköltözni később?
Nem társkeresőzöm, de gondolom ott be van jelölve,hogy hány km-es körzetből ismerkedne.Ha abba beleférsz ne gonodlkodj, ismerkedj. Egyébként se biztos,hogy azonnal olyat találsz akivel komoly kapcsolat alakul.
Ha viszont mégis, az elején érdemes tisztázni,hogy mennyire tudjátok a találkozókat megoldani.
Ha már az nehezen megy, felejtős, de ha látod,hogy rugalmas, akkor vigyétek tovább.
Valóban akadály lehet ha egyiktek se akar költözni de ezt csak úgy tudod meg ha ismerkedsz.
Nehez kerdes. En azt tapasztaltam, hogy a tarskereso nok aktiv reszenek jelentos hanyada videken el. Te is ilyesmit vazoltal. A problema nem ott kezdodik, hogy randikat kell megszervezni, mert egy tavkapcsolatba siman belefer, ha hetente, kethetente talalkoztok valahol. Ezt kvazi barki fel tudja vallalni, kiszamithato, tervezheto, sokan a lassusagat is szeretik, igy nagyfoku kenyelmet ad. Akkor jonnek a gondok, amikor mar mindket fel tobbet akar. Hiaba a kezdeti preferenciak megbeszelese, a koltozes nem gyerekjatek, mindenkeppen fajni fog.
Az aldozatvallalast te mar latatlanban a masik felre terhelned ugy, hogy minimalis a kontakt koztetek es ugy kene dontest hozni arrol, hogy "megprobaltok" egyutt elni. Ez nem szep dolog. De arra azert szamits, hogy a te varosodnal nagyobb varosbol nem fognak hozzad koltozni. Szerintem ezt gondold at. Az lenne a praktikus, ha kisebb varosban lako koltozne a nagyobb varosba. Tobb a munka, nagyobbak a berek, konnyebb "uj eletet" kezdeni. Ha te laksz kisebb varosban, akkor neked kene tovabblepned. Esetleg ezalapjan mar irhatsz olyanoknak, akik kisebb varosban laknak.
Semmi nem zarja ki, hogy ez jol is elsulhet, mint mindenre, erre is van esely, de varhatoan inkabb egy halom csalodas lesz belole. Nagyon bensoseges, mely viszony kell ahhoz, hogy valaki feladja az eletet es jo messze elkoltozzon. Azt pedig tavkapcsolatban kiepiteni szinte lehetetlen.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!