Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet jelenteni bizonyos nő típusokra hogy "ilyen nő nincs"?
Sokan írják ide ha valaki pl. Azt írja hogy ismer olyan nőt aki csinos és a kövér férfiak az esetei és a pénz nem számít neki hogy ilyen nő nincs.
Vagy 1000 példát lehet még felhozni ezzel kapcsolatban. Valóban ki lehet ezt így általánosságban jelenteni?
#9 Nézōpont kérdése.
Ha már az elvárások megfeleléseirōl beszélünk, szerinted az nem megkeseredett, aki tökéletes partnert keres, miközben ōmaga nem tud megfelelni az elvárásoknak? Vagy megkeseredett ember az, aki azt mondja, hogy te is nyújts valamit egy kapcsolatban, ne csak elvárásokat támassz az ellenkezō nem iránt?
@12: Neked ezeket ki mondta, vagy hogy szülted ki a mondandómból? :D
Naná, hogy normális ember tesz azért, hogy felnőjön úgymond az elvárásainak megfelelő emberek szinthére. De csak azért, mert valaki 4-5, esetleg 10 év alatt nem találkozik olyannal, amilyet szeretne és aki emellett szingli és akinek ő is tetszik, az nem jelenti azt, hogy nincs. Annyi ember lesz megalkuvó és megy bele egy szar kapcsolatba, csak azért, mert előtte 2-3 évig nem talált párt. Mintha muszáj lenne párkapcsolatban élni és mintha senki sem tudna elmaradni a valagán türelmesen és megvárni, amíg olyan emberre találkozik, aki mellett abban a kapcsolatban lehet, amit ő is kapcsolatnak tud nevezni, mert olyan, amilyennek szeretné megélni.
Nekem konkrétan az volt az elvárásom, amit én magam is nyújtani tudtam a saját nemi adottságaimnak megfelelően, mégis olyan dolgokra mondták emberek, hogy ilyen nincs, ami alap kellene, hogy legyen mindenkinél.
Hogy akarjon elköteleződni, legyen hűséges, művelt, érdeklődő, őszinte, hogy ne titkolózzon és rejtegessen semmit, hogy meg akarjon velem osztani mindent, hogy én legyek neki a fontossági lista első helyén, hogy adjon magára, sportoljon, szeressen velem éjszakákon át beszélgetni, tudjon velem táncolni, bele tudjuk egymást rángatni baromságokba és egymás legjobb barátai legyünk. De hát IlYeN nINcS, AdD lEjJebB... Ja, persze, ilyen nincs. De van, csak az emberek többsége egy csőcselék, aki még arra sem képes, hogy emberként viselkedjen vagy a csupasz valagán kívül bármit letegyen az asztalra puszta kedvtelésből vagy igényességből.
Persze egy rakás szarként kiállni toporzékolni, hogy fogadjatok el, nem fair, ebben igazad van. Én sem ezt tettem. De mikor egy rakás szar oktat ki arról, hogy nem találok még egy olyan embert, aki képes arra, amire én, csak más a neme, akkor pofánröhögöm és várok inkább még 5 évet. Legalább addig is csinálok olyan dolgokat, amik után mégtöbbet várhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!