Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a bizonyos nagyon szép lányok, csak magas férfiaknak adnak lehetőséget?
Már megint a magasság legenda... Én magas vagyok mégsem volt esélyem senkinél soha. Egyetlen egyszer mégis, de az is véletlen volt.
Ennyit a magasság-legendáriumról.
"Tesóm kisfiának szoktam ott vásárolni. Mikor megyek, legtöbbször ő is ott van. 171 cm vagyok, ő is kb.ekkora. Mintha tetszenék neki"
Most lehet én nem tudok normálisan magyarul, de ha jól értelmezem a fenti mondatot, akkor tesód kisfiának tetszel, aki kb. 171cm magas??? 😲
WTF??
"Én magas vagyok mégsem volt esélyem senkinél soha."
Azért mert egy béna lúzer vagy, aki nem képes élni a lehetőségeivel. Emiatt kérlek ne vetítsd a sikertelenségedet a többi magas sikeres pasira!
> Tinderen is majdnem mind kiírja hogy mi a minimum elvárt.
De ha egy férfi max. BMI-t ír ki, akkor ő már megy disznó.
Nem ezt mondtam, te paraj, hanem hogy az itteni törpék által kreált "magasság = instant győzelem" legenda egy baromság.
Igen, sokan azt hiszik hogy magassag = win.
35F incel (184cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!