Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtál már nemet csak azért h tovább küzdjön érted a másik?
Figyelt kérdés
Elérted amit akartál?2020. jan. 27. 14:49
1/12 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok hajlandó részt venni ilyen undorító, aljas játszmázásban.
2/12 anonim válasza:
Nem. Sőt, örülök, ha valaki komolyan veszi, ha nemet mondok, különben rohadt megalázó élményben lesz része
4/12 anonim válasza:
Ha nemet mondok, az lehet amiatt is, hogy nem vagyok biztos az érzéseimben.. ettől még maradhat laza alkalmi kapcsolat is vagy kaland. De küzdeni a másikért s erőltetni nem érdemes, abból nem lesz komoly kapcsolat.
5/12 anonim válasza:
Nem, nem vagyok érdekelt az ilyen baromságokban. Ha akarok valamit, közlöm.
6/12 anonim válasza:
Én csináltam ezt, de olyan 17-19 éves korom között kinőttem ezt a viselkedést. Ennél idősebbeknél már rohadt ciki egy ilyen jellemhiba.
7/12 anonim válasza:
Én maximum olyankor mondtam nemet, amikor még nem álltam készen valamire. A játszmázást nem szeretem, általában nem sok jóra vezet.
8/12 anonim válasza:
Nem. Ha valaki kell nekem, nem mernék neki nemet mondani, mert félnék, hogy elveszítem, ha pedig nem kell, akkor ne küzdjön.
9/12 anonim válasza:
Ugyan már.
Az igen igen, a nem nem, és egyik sem jelent mást. Mindenkinek be kell tartania ezt a saját és mások jól felfogott érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!