Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért misztifikálják túl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért misztifikálják túl a férfiak és emelik a nőket piedesztálra, pedig ugyanolyan büdös a nők lába is zárt cipőben nyáron, ugyanúgy mindnek izzad a hónapja, ugyanúgy szaga van a nemi szervüknek egy hosszú nap után, ugyanúgy büdöset wcznek? Akkor?

Figyelt kérdés
Emiatt az utolsó bálna nők is válogatnak és a helyesebb férfiakat akarják csak, egy átlag nő is már csak egy jó családi háttérrel rendelkező, vonzó arcú (arcfétisük van a nőknek) min nettó 300 ezres pasit képes csak elfogadni párjának 25 felett.
2020. jan. 25. 16:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%

Ezt én sem értettem soha. Ugyanolyan emberek a nők is, mégis az erekció meg a bszatlanság néhány hímegyeden úgy jön ki, hogy lemennek szánalmas balekba. Komolyan, mikor egy szalmaszálat nem teszel keresztbe, de egy pasi már szőrmebundával jön és drága helyre akar hívni, meg lejáratja magát a képeid alatt a közösségi oldalakon azzal, hogy nyilvánosan csorgatja neked a nyálát és el van ájulva egy rúzsos, kisestélyis képedtől? Ezt kellene férfiasnak tartani, hogy valaki attól is elalél, hogy létezel, pedig eg, tök átlagos nő vagy a saját szemedben? Hihető és komolyanvehető...

Komolyan nem értem ezt én sem. Egy ember sem hozott lázba annyira, hogy ennyire megalázzam magam, főleg egy idegen senki miatt, aki csak jól néz ki. Egyesek meg egy ilyen kis szar miatt a családjukat is kockára tennék, mint az egyik volt kollégám. Vagy a saját jó hírüket.

2020. jan. 25. 17:29
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Szóval egy kövér, igénytelen nő bármikor találhat magának jó pasit, de ha szülés után 10 kg rajt marad a nőn, akkor jogos, ha a férje lecseréli. Döntsétek már el, hogy mi az örök igazság. Tehát a gyerekes, elvált átlag férfiaknak mindig jut jobb, vékonyabb nő, de a szingli férfiaknak csak a bálnák jutnak?
2020. jan. 25. 17:32
 23/26 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem teljesen rendben van, hogy a nők válogatnak, hisz ők tudnak a legnagyobbat bukni egy nem megfelelő társ miatt. Nem kevesebb a feladatuk, mint kiválasztani kinek szüljenek gyereket, tudnak e társként együtt működni. Drágám amíg nem te szülsz gyereket és nem téged hagyhatnak cserben babával a kezedben, addig bizony nektek férfiaknak kell harcolnotok a nők kegyeiért és bebizonyítanotok, hogy alkalmasak vagytok. Ugye tudod, hogy nem mindegy milyen apaképet látnak a gyerekek?
2020. jan. 25. 23:16
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
sőt még fingani is szoktak recsegős ropogós bugyborékolósat
2020. jan. 29. 17:43
 25/26 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, én 100 kg feletti nő vagyok, mégis van rám kereslet bőven. De ilyen negatív, nyafogós lúzer pasika nekem se kellene, mint amilyen te vagy, meg az ide írogatók többsége. Pedig ronda, dagadt nő vagyok.
2020. jan. 31. 11:34
 26/26 anonim ***** válasza:
74%
A nő olyan mint kávé, megvan milyent szeretek, 2 cukorral, kevés tejjel, de ha olyan ép nincs, akkor bármilyen jó.
2020. jan. 31. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!