Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért misztifikálják túl a férfiak és emelik a nőket piedesztálra, pedig ugyanolyan büdös a nők lába is zárt cipőben nyáron, ugyanúgy mindnek izzad a hónapja, ugyanúgy szaga van a nemi szervüknek egy hosszú nap után, ugyanúgy büdöset wcznek? Akkor?
Ezt én sem értettem soha. Ugyanolyan emberek a nők is, mégis az erekció meg a bszatlanság néhány hímegyeden úgy jön ki, hogy lemennek szánalmas balekba. Komolyan, mikor egy szalmaszálat nem teszel keresztbe, de egy pasi már szőrmebundával jön és drága helyre akar hívni, meg lejáratja magát a képeid alatt a közösségi oldalakon azzal, hogy nyilvánosan csorgatja neked a nyálát és el van ájulva egy rúzsos, kisestélyis képedtől? Ezt kellene férfiasnak tartani, hogy valaki attól is elalél, hogy létezel, pedig eg, tök átlagos nő vagy a saját szemedben? Hihető és komolyanvehető...
Komolyan nem értem ezt én sem. Egy ember sem hozott lázba annyira, hogy ennyire megalázzam magam, főleg egy idegen senki miatt, aki csak jól néz ki. Egyesek meg egy ilyen kis szar miatt a családjukat is kockára tennék, mint az egyik volt kollégám. Vagy a saját jó hírüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!