Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért misztifikálják túl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért misztifikálják túl a férfiak és emelik a nőket piedesztálra, pedig ugyanolyan büdös a nők lába is zárt cipőben nyáron, ugyanúgy mindnek izzad a hónapja, ugyanúgy szaga van a nemi szervüknek egy hosszú nap után, ugyanúgy büdöset wcznek? Akkor?

Figyelt kérdés
Emiatt az utolsó bálna nők is válogatnak és a helyesebb férfiakat akarják csak, egy átlag nő is már csak egy jó családi háttérrel rendelkező, vonzó arcú (arcfétisük van a nőknek) min nettó 300 ezres pasit képes csak elfogadni párjának 25 felett.
2020. jan. 25. 16:36
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

erdekes nem nok tesznek fel itt naponta 500x olyan kerdest

mert akkora kereslet van a nőkre, aki 100 kiló alatt van (akármilyen is), hogy tudják, hogy előbb v utóbb úgyis lesz egy jobb pasi, akit majd megfognak és magukhoz láncolnak. Elég csak egy jó szex, pár szép szó a nőtől és elgyengül sok pasi és megmarad a nő mellett, ha bálna akkor is. Sok ilyet ismerek, nőt könnyebb átugrani, mint megkerülni, pasi meg orvos, sikeres, sportos mégis a nővel van. Persze szülés után nem tudom mi lesz (Norbi szindróma?).

2020. jan. 25. 16:52
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
9-es, szóval a magas fizetésed ellenére sem kellesz a nőknek, azért vetted magadra?
2020. jan. 25. 16:55
 13/26 Lachesys ***** válasza:
79%

miert fajdalmas a tarsadalomnak? igyis tul sokan vagyunk a foldon, raconalisan nezve nem veszit semmit se a faj se a bolygo, ha dagadt nok es luzer himek nem szaporodnak.

ha sikertelen vagy, azon csak te tudsz változtatni. elmondom: ferfikent konnyebb. ha penzesse valsz, nezhetsz ki akarhogy, ringyok mindig akadnak. nokent lehetsz baromi gazdag, vagy atomfizikus is, ha csunya vagy, max vehetsz selyemfiut, de nokent az erzelmi igenyeid ez nem elegiti ki. ennyit errol.az meg, h szexet konnyebb nokent szerezni, a pasik osztonlete miatt van. igazi szerelmet mindenkinek ugyanolyan nehez talalni...

2020. jan. 25. 16:55
 14/26 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem amíg semmit nem tudsz arról, hogy ki vagyok (még csak azt sem, hogy nő-e vagy férfi vagyok), a családi állapotom, a sikerességem férfiak/nők tekintetében, addig talán elhamarkodott ilyen kérdésekkel bombázni kétségbeesettségedben, jobb híján.
2020. jan. 25. 16:57
 15/26 anonim ***** válasza:
21%
Igazi szerelmet mindenkinek nehéz találni, ebben egyetértünk, az hogy férfinak könnyebb szexet. No way, világ legnagyobb hazugsága. Komolyan felfordul a gyomrom, hogy ezt némelyik nő komolyan képes elhinni.
2020. jan. 25. 17:01
 16/26 Lachesys ***** válasza:
84%
azt irtam nonek te olvasni nem tudo...
2020. jan. 25. 17:05
 17/26 anonim ***** válasza:
22%
Azt is írtad, hogy a férfinak könnyebb. Akkor mi könnyebb a férfinak, te értelmi métely, ha a szerelem mindenkinek nehéz.
2020. jan. 25. 17:09
 18/26 Lachesys ***** válasza:
88%
valtoztatni a sikertelensegen, ha nem nez ki jol. basszus iratkozz vissza alsoba szoveget ertelmezni. egy ferfinek eleg, ha penzes lesz, ringyok mindig vevok a penzre. de gazdag nokre megis kevesbe jellemzo hogy fiatal fiukakat cserelgessenek.... a noket erzelmileg nem elegiti ki ez a fajta erdekkapcsolat. rengeteg gazdag ferfit igen.
2020. jan. 25. 17:16
 19/26 anonim ***** válasza:
30%

Légyszi ne kérd már rajtam számon a szövegértelmezést, mikor se ékezet, se legalapvetőbb nyelvtani szabályok tartása nem megy. Amúgy nem helyesírás náciskodom, de azért nehogy már.

Amúgy meg számomra nem az a sikeres, ha pénzes leszek és lesznek ringyóim. Az egyik már így is megvan, a másik is meglehetne, tudod alapvetően nem pénzre és b**zásra vágyom, így ez nem is siker nekem. Kinek mi.

2020. jan. 25. 17:21
 20/26 Lachesys ***** válasza:
89%

sajnallak, ha a netes irasmodom, az ekezet es nagybetuk hianya, valamint a hianyos kozpontozas annyira megzavar, hogy kognitiv kepessegeid nem elegendoek az uzenet dekodolasara. sajnos hozzaszoktam az ennel sokkal gyorsabb processzoru emberekhez, akiknek ez nem okoz gondot :D nem az alt isiben vagyunk a mora ferenc helyesirasi versenyen, amit amugy megnyertem es valszeg a gyk 95%anal jobb a nyelvtanom es helyesirasom, egyszeruen ez az internet. get used to it.

ha meg emberkent nem kelted fel nok erdeklodeset, arrol se a nok tehetnek. erted, ez olyan, mintha metaloskent elmennek a balaton soundra, hogy gyerekek mi ez a hanyadek fos zenenek titulalt ize. :D legyel erdekes, keresd a hozzad hasonlo erdeklodesi koru embereket. ennyi.

2020. jan. 25. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!