Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretik azokat a férfiakat akik nehezen kaphatok?
amikor én akarok egy lányt leseszar engem és amikor meg nem foglalkozok velük akkor meg jönnek
miért ???
Kihívást látnsk benned, felkelted bennük rejlő vadászösztönt. A pincsikutya effekt amitől minden nő írtózik, sosem fogja férfinek tekinteni az ilyet maximum kihasználni. Ilyen téren a nők is hasonlóak mint a férfiak. Az a nő aki folyamatosan csak ad(na) unalmassá, értéktelenné válik.
Azt értékeljük, amit kicsit nehezebben kaphatunk meg, nem tálcán kínálja magát.
"A férfiak is inkább jönnek össze olyan nővel akit nehezebb megkapni és nem adja oda magát minden szembejövő embernek."
Nem, mint írtam ez egy kissebbség, a többségnek nem kell. A JÁTSZMÁZÁS mert ez bizony az, ez AZ. Ezzel a nők hülyítik egymást, és hangoztatják, mint annyi mindennel, pl műköröm, ami kb csak a nőket érdekli, az a hamis dolog hogy szerintük minden pasi elvárja hogy leszopják, és a többi dolog amit a nők szerint szeret a férfi, pedig nagyon nem)
Attól hogy egy nő nem játszmázik, nem adja oda magát minden szembejövőnek.
#12 pl norbi? Nagyon becsípődött neked. Kéne mi? ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!