Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti melyik nővel lennétek szívesebben komoly kapcsolatban?
EGYES: 25 éves, csinos, szőke, bájos arcú. Kedves, odafigyelő, energikus, életvidám. Szeret nevetni, szabadidejét azokkal a dolgokkal tölti szívesen, mint te. Eddig két férfi volt az életében összesen. Egyikkel 3 évig, másikkal 5 évig volt kapcsolatban.
KETTES: 25 éves, csinos, szőke, bájos arcú. Kedves, odafigyelő, energikus, életvidám. Szeret nevetni, szabadidejét azokkal a dolgokkal tölti szívesen, mint te.
Eddig már tizenkilenc pasival volt dolga; volt ott minden, összejárós kapcsolatok, egyéjszakások, rövidtávú sztorik. Te lehetnél a szerencsés huszadik!
Melyik nőt választanád KOMOLY KAPCSOLATRA?
ha csak kivancsi lennel, akkor nem ugy tenned fel a kerdest, amibol egybol lejon az itelkezes. ennyi erovel a kormany is csak kivancsi volt a nemzeti konzultacuoban, mikor megkerdezte, hogy "on szeretne e ha lemeszarolnak a csaladjat igen nem:D"
nekem mondjuk pont csak 2-3 partnerem volt, nem hozott lazba a sok kulonfele pasi amellett h kozben nagyon perverz vagyok, es mindig nagy hitetlen bociszemekkel neztek ram az exeim emiatt h fuu milyen felszabadult vagyok pedig..
..de egyik sem olyan volt aki ezt elvaraskent hangoztatta, mert akkor a bugyim kozelebe sem kerulnek. :)
Nem könnyű, mivel az első kevesebb párja volt ami jelentheti h husegesebb és nem olyan aki félre kur ha valami baja van. Viszont ha a legrosszabb eshetoseget nézzük ő lehet az aki esetleg majd arra érez késztetés h kielje magát ha már eddig nem tette (bár erre kicsi az esély).
Míg a másik sok kapcsolattal valószínűleg szabadabb szellemű és nem szereti a kotetottsegeket sőt valószínűleg szereti is ezt h mindig mással van és mindig valami új törte íj és nem egy befasult kapcsolatban van sokáig. Így ha ilyen marad hosszútávú dologbak kicsi az esélye, de az is benne van a kalapban hogy már megunta ezt és komolyan akar bár ilyen idősen meg biztos nem. Aztán ennyi párnál elég nagy a nemibetegseg esélye is.
Szoval összesegeben az első inkább, érdekelne fix kapcsolatra mint a második. De bármelyiknel beuthet a krahh és az életben erre elég nagy az esély. F/26
#5 Nem e? Volt pár lány albérlőm, némelyikkel söröztünk is beszélgetés mellett, volt aki vígan mesélte a szorijait. Ő 18 évesen volt először pasival (21 volt, amikor albérlő lett), és 13 pasit fogyasztott el addig.
#13 Igen, ez egy valós probléma az olyan lányoknál, akik esetleg még nem voltak senkivel, és mondjuk összejöttök, egy idő után a kiváncsisága hajtani fogja, hogy milyen lehet mással. (tapasztalat)
Kérdésre is válaszolva, komoly kapcsolatra az első, számomra megbízhatóbb, és hosszú kapcsolatban lehet gondolkozni. Ha valami lazább vagy szexkapcsolat, akkor a második.
25 éves, csinos, szőke, bájos arcú.
Én csak eddig olvastam jöhet mindegyik,sőt mindkettő egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!