Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene 30 évesen már komoly kapcsolatban élni vagy ebben gondolkozni?
Ráérsz majd a nyugdíjas klubban is :)
Nem kell elsietni semmit. Tartsd a tempód.
A nők azért ijesztgetnek, mert nekik 30 évesen már ketyeg az óra. Egy férfi meg még 40 fölött is simán ráér családot alapítani.
Mellesleg 30 éves férfiként miért állsz szóba 22 feletti nőkkel?
@48%: Nő is szülhet simán 40 évesen, csak hogy hogy jobb azért 40 alatt. És az apának is 40 alatt.
Tuti, hogy trollkodsz itt, én 23 vagyok, de nem állnék szóba 30 éves pasival. Szerintem veled sem áll szóba egy nő sem, azért öntöd magadból a megkeseredett himsovi lúzer beszólásaidat, mert nagyon kompenzálni akarsz valamit.
Én is 30 vagyok, voltam hosszú kapcsolatban velem egykorú lánnyal, és elég is volt. Rengeteg partnerem volt az elmúlt időszakban, de 23 feletti talán csak kettő (24 és 25). Efölött már aranykorukon túl vannak a lányok, akárki akármit mond (persze van aki 25 évesen is 18nak néz ki, mint a volt párom, de ez ritka). Egyébként a korodbeli lányok túlnyomó többsége naaaagyon is nyitott a dologra 30 éves férfival.
#3 megvolt, elég gyenge az ágyban.
32F
Nagyon sokan élnek itt tévedésben... Egy kapcsolat nem a gyerekvállalásról szól. Nem azért kell komoly kapcsolatban élni, hogy lehessen gyereked.
A komoly kapcsolat arról szól, hogy van egy ember akibe szerelmes vagy, akit nagyra tartasz, akivel együtt képzeled el az életed és szeretsz vele lenni.
Ez nem életkor kérdése. De minél hamarabb találsz egy ilyen embert annál boldogabb életed lesz. A normális embereknek mindig is a komoly kapcsolat a célja és a szerelem. Nem csak akkor amikor már készen áll a családalapításra. Az, hogy vállaltok egy gyereket úgy nagyjából 1%-a annak amit egy komoly kapcsolat tud az embernek adni.
"Miért kellene 30 évesen már komoly kapcsolatban élni vagy ebben gondolkozni?"
Kérdező, mindenkinek más céljai vannak az életben. Ha te nem akarsz korán családot vagy egyáltalán nem akarsz, azt is lehet.
Én pl korán nősültem, most vagyok 31, a feleségem a 2. gyerekem várja. Én már 19 évesen komoly kapcsolatban és házasságban gondolkoztam, de nem mindenki ennyire céltudatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!