Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti melyik nővel lennétek szívesebben komoly kapcsolatban?
EGYES: 25 éves, csinos, szőke, bájos arcú. Kedves, odafigyelő, energikus, életvidám. Szeret nevetni, szabadidejét azokkal a dolgokkal tölti szívesen, mint te. Eddig két férfi volt az életében összesen. Egyikkel 3 évig, másikkal 5 évig volt kapcsolatban.
KETTES: 25 éves, csinos, szőke, bájos arcú. Kedves, odafigyelő, energikus, életvidám. Szeret nevetni, szabadidejét azokkal a dolgokkal tölti szívesen, mint te.
Eddig már tizenkilenc pasival volt dolga; volt ott minden, összejárós kapcsolatok, egyéjszakások, rövidtávú sztorik. Te lehetnél a szerencsés huszadik!
Melyik nőt választanád KOMOLY KAPCSOLATRA?
Komolytalan fiktív kérdés.
Egy nő se fog azzal dicsekedni, hogy a fél környék átment már rajta 25 éves létére.
A másik, hogy ilyen múlttal kétlem hogy 25 évesen komoly kapcsolatra vágyna. Minden estre ha összehozna vele a sors, és kiderülne az múltja, addig biztos nem nyúlnék hozzá még nem mutatna egy 1 hónapnál fiatalabb negatív nemi betegség tesztet.
Csak az önző, birtokló típusú és/vagy önbizalomhiányos ember böki rá reflexből, hogy az első (amit ugyebár te hallani akarsz.)
Normális értékrenddel rendelkező ember nem ez alapján fog dönteni.
Jézusom, csak simán kíváncsi vagyok, ki mennyire nézi a nők előéletét, nem kell egyből vincogni.
Én néztem az előéletet, mert nekem számított. Szerencsére jutott olyan nő, aki korábban jó volt és csak mellettem bontakozott ki, őt meg is becsülöm a mai napig. De hangsúlyozom, az enyém csak egyetlen álláspont.
Ha valakit nem zavar, hogy ő a 10./20./40. stb, hát szíve joga.
Semmi vitára nincs szükség, ahhoz van elég másik kérdés ezen az oldalon.
Nem érdekel az exek és szexek száma. Valószínűleg inkább a másodikat választanám, mert tapasztaltabb és ügyesebb lehet az ágyban, de ez sem törvényszerű.
#7: Ez oda-vissza megy. Nők is sokszor írják, hogy a helyi menővel nem járnának, mert csak szexre kellenek nekik a nők és hitegeti őket, aztán mégis összejönnek ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!