Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem még normális férfinál?
Szégyelljétek magatokat, parasztok, akik ennek a szerencsétlen nőnek beszólogattok ismeretlenül. Nagyon csúnya dolog úgy, hogy nem is ismeritek. Tök normális lelkületű csajnak tűnik, nem az aki direkt át akarja verni a másikat. Van gondja elég, miért basztatjátok? Te is megérdemelsz egy igazi párkapcsolatot, csak idő kell amíg rendbejössz. Menj el pszichológushoz mindenképpen, sokat fog segíteni, magamon is azt tapasztaltam. Nekem nem fér a fejemben, hogy ha nő itt kérdést tesz fel tök normálisan, miért kell nekimenni. Tisztelet a kivételnek persze.
Gondolom, nagyon el lehetsz keseredve, ha idejöttél. Mégegyszer hangsúlyozom, akik itt hasonló kérdést tesznek fel, segélykiáltásként kellene kezelni, netán megkérdezni attól a szerencsétlentől, hogy miben tudok segíteni. Én most ezt fogom tenni privátban. Ez nagyon felhúzott, amikor valaki azt írta, hogy elveszti a szavatosságát. Barátom, te vesztetted el a szavatosságodat, de nem a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!