Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy nagyon elméleti kérdést tennék fel, ha lehet: összejönnétek egy Jedi lovaggal?
Ahha, de csak a fénykardja miatt:P
(fiú vagyok! nem kell privát)
Számomra a Star Wars véget ért az előzménytrilógiával.
Az új trilógia számomra nem Star Wars, hanem Szar Wars.
A Jediknek nem lehet párkapcsolatuk, épp ezért volt akkora titok Anakin és Padmé románca.
Ha ezt kivesszük a dologból (ami valljuk be, elég fontos rész) akkor ugyanakkor jönnék össze vele, mint bárki mással: szimpatikus személyiség, közös érdeklődések és célok és egy számomra vonzó külső.
Azt még érdemes hozzátenni, hogy a Jedi képzés egy elég hosszas és "durva" folyamat, így ez is hátrány lehet.
20/L
Aztán tudjuk Luke rendje milyen "kitűnően" működött. A tanítványai közül egyikük se lett Jedi lovag, egyedül Ben élte meg az idősebb kort, és ő is elég messze volt egy Jedi lovagtól. Másrészt se Han, se Leia nem voltak jedik, így rájuk nem vonatkozott semmilyen törvény. Anakin anyja se volt jedi, a fia mégis az lett.
Javíts ki, ha rosszul írtam, már nem követem nyomon a folyamatokat. Nekem a Star Wars Anakin halálával véget ért, ami onnantól történt, az már nem létező a szememben.
20/L
Mint írtam, amint Anakin holtteste véget ért, megszűnt minden, ami történt utána. Főleg, ha a filmeket vesszük. Jézusom, végre vége ennek a trilógiának. Így köpni Lucas eredeti elképzelésére...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!