Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek kicsivel átlagon aluli férfival, ha amúgy jól kijöttök egymással?
Igen. Bár attól függ "miben" átlagon aluli. Ha igényességben, tehát ritkábban fürdik, mos fogat stb. akkor nyilván nem. Ellenben ha külsőre átlagon aluli (bár ez annyira relatív, nekem mindig az átlagosabbak tetszettek, nem ezek a kigyúrt ken babák), akkor simán.
Szóval ha amúgy igényes, és kedves velem, akkor a többi nem érdekel. :)
21L
Elvileg en atlagon feluli no vagyok. A ferjem viszont atlagon aluli pasi. Es meg csak nem is gazdag 😂 szimplan csak kedves volt es kitarto... elnyerte vele a szivem es hozza mentem 🙂
Szoval van ilyen is 😉
Nem.
Szerintem az rossz ha valaki átlagosnak tart, mert ha valaki tetszik és szeretem, azt nem tartom átlagosnak. Átlag alattinak meg főleg nem. Szóval ha látom hogy átlag alatti, akkor nem úgy nézek rá. Max barátságot tudnék elképzelni, de abban meg nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!