Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, összejönnétek kicsivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek kicsivel átlagon aluli férfival, ha amúgy jól kijöttök egymással?

Figyelt kérdés

2019. dec. 18. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Bár attól függ "miben" átlagon aluli. Ha igényességben, tehát ritkábban fürdik, mos fogat stb. akkor nyilván nem. Ellenben ha külsőre átlagon aluli (bár ez annyira relatív, nekem mindig az átlagosabbak tetszettek, nem ezek a kigyúrt ken babák), akkor simán.

Szóval ha amúgy igényes, és kedves velem, akkor a többi nem érdekel. :)

21L

2019. dec. 18. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
nem, hidd el, hogy nem kedves kérdező. Ugyis azt fogják írni, hogy igen, de annyi jó pasi próbálkozik majd minden valamire való nőnél, hogy van miből válogatniuk és nem fognak egy átlagon aluli sráccal leállni, ha lenne jobb is.
2019. dec. 18. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Ha jól kijöttök, akkor irány a barátzóna. Így megy ez.
2019. dec. 18. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Elvileg en atlagon feluli no vagyok. A ferjem viszont atlagon aluli pasi. Es meg csak nem is gazdag 😂 szimplan csak kedves volt es kitarto... elnyerte vele a szivem es hozza mentem 🙂

Szoval van ilyen is 😉

2019. dec. 18. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az az átlagon aluli? 🤔 Csúnya? Buta? Egy tróger? Vagy ez így együtt? Nem vágesz. Milyen az átlagos férfi és milyen az, aki az átlag felett van? Pl. Brad Pitt... Szerintem ő is egy átlagos férfi amúgy, csak egy bizonyos szempontból ki van emelve a többi ember/férfi közül. Mérhetetlen nagy figyelmet kap, ettől már nem lesz átlagos. Nem lehet, hogy ha valakire rákerül egyfajta fókusz, akkor onnantól kezdve nem lesz átlagos? Pl. a szerelmednek vagy anyádnak te sem leszel az. 🙂 Bocs a sok szóismétlésért, de önmagában nem értem a kérdést. Teljesen életszerűtlen.
2019. dec. 18. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Szerintem az rossz ha valaki átlagosnak tart, mert ha valaki tetszik és szeretem, azt nem tartom átlagosnak. Átlag alattinak meg főleg nem. Szóval ha látom hogy átlag alatti, akkor nem úgy nézek rá. Max barátságot tudnék elképzelni, de abban meg nem hiszek.

2019. dec. 18. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Férfiként írom, hogy néha összejönnek. Én eléggé csúnya vagyok és voltak azért barátnőim. Még annak a hormonzavaros Futyinak is van egész jó felesége.
2019. dec. 19. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!