Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elő szokott fordulni, hogy rosszabbnál rosszabb tulajdonságú férfiak valamilyen csoda folytán becsajoznak?
Hát nézd... Egy közeli példával élve itt vagyok pl. én. Mindig csóró voltam, lusta, mint a dög, úgy öltözöm, hogy a tarhások is inkább elkerülnek nagy ívben, mert egyáltalán nem izgat a ruházkodás, nem vagyok az a dumagép sem, aki minden nőt két vállra fektet pár szóval, nincs kocsim, vezetni se tudok, és ehhez még társul némi nárcizmus is, de azt a kevés jó tulajdonságomat, ami van (a 191 centis magasságomat, a vékony, sportos alkatomat, a nők szerint fiús pofámat és az öniróniámat) igyekeztem kidomborítani, így ezeknek a fénye elnyomta a hibáim árnyékát. Eddig a nők lerázása nagyobb gondot jelentett, mint a megszerzésük.
A siker kulcsa az, hogy szeresd magadat. Meglátod, másokra is át fog ragadni a magadhoz való jóviszonyod. Az önsajnálattal csak szánalmat váltasz ki, szeretetet, pláne szerelmet sosem fogsz.
F/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!