Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan nők, miért sírnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan nők, miért sírnak egyfolytában, hogy "normális kapcsolatot akarnak, stb", mikor közben rajtuk kívül mindenki tudja, hogy boldog-boldogtalan ágyba viheti őket?

Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 08:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

Na hagyjuk már! Szándékosan egy provokatív, személyeskedő moslék stílusban írsz - ennek semmi más célja nincs, mint a megszégyenítés. Főleg, amikor valaki vigyorgó smiley-kat ír.

Ez egy tipikus taktika. Ez a "Ha nem értesz egyet velem, és más véleménnyel vagy - főleg egy nőkre kényes témában - akkor egy ostoba lúzer vagy, akit ki kell röhögni".

Csak tudod, rá kéne már jönnötök, hogy a világ nem körülöttetek forog kizárólag. Tény, hogy a szexről ti nők döntötök. De a kapcsolatról a férfiak.

És NAGYON NEM vonzó választás komoly kapcsolatra egy sok férfi által használt nő.

Tudom, hogy ezt nehezen tudjátok elfogadni, általában nem is szoktátok tudni elfogadni, de ez egy olyan alapvető igazság, ami cáfolhatatlan.

Nyilván nektek az lenne a jó, ha következmények nélkül lehetne ugrálni egyik menőről a másikra. Szívesen kalandoznátok 25 éves korotokig, aláfeküdnétek vagy 30 pasasnak. Csakhogy az ilyen előéletű nő nem kell normális férfinak. Mert nem akar egy öregedő, frusztrált, elhasznált nőt, aki csak a lábait tudta széttenni, az igényei viszont az egekben vannak.

2020. jan. 14. 07:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Érdekes, ismerek sok olyan nőt, aki fiatalon bulizott, divatos (és irritáló) szóval élve "kiélte" magát és most mégis példás családanya. Férfiakból is ismerek tizenéves korukban még balhés alakokat, akik most szintén boldog családapák.

A megfogalmazásmódodból kiindulva ("egy sokat szexelő nő értéktelen, mert egy nőnek könnyű szexelnie, míg egy férfinak nem") igazából nehéz másra asszociálni, mint irigységre és "savanyú a szőlő" szindrómára. Ha azt írtad volna, hogy - nemtől függetlenül - a sok szexpartner "megrontja" az ember lelkét, az már más jellegű érv lett volna, bár ezt is hamar meg lehet cáfolni az életből vett példákkal.

2020. jan. 14. 09:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Az ilyen "ismerek példát erre-arra" egy anonim oldalon nem számítanak érvnek, mivel nem visszaellenőrizhetők. Ilyen erővel egy "léteznek-e gyíkemberek?" kérdésre is írhatnánk, hogy "érdekes, én 2 gyíkember családot is ismerek a lakótelepről".

Ahogy látom, a személyeskedés továbbra is megy. Irigy vagyok, savanyú a szőlő stb.

Azzal, hogy megfogalmaztam egy alapigazságot, nem kell mindent belemagyarázni, és kezdő pszichológustanulóként elemezni.

Komolyra nem kell elhasznált exribi. Ez az átlagos férfihozzáállás. Törődj bele. Most én is elkezdhetnék személyeskedni, hogy "mi van, talán te is az vagy?" de nem fogom megtenni.

2020. jan. 14. 10:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Neked lehet, nem kell, más meg nem bélyegez meg egy másik embert "ribinek", csak mert fiatalon szabadosabb életet élt.

Nyilván nem fogom név szerint kiírni, hogy pl. Kis Piroska Ceglédről fiatalon kicsapongó volt és most Nagy Karcsival boldog házasságban élve mégis van két szép gyerekük.

2020. jan. 14. 10:22
 25/25 VincentLaw ***** válasza:
#19 Engem nem zavarnak a százalékok, a véleményemet amúgy sem ez fogja befolyásolni. Mindenesetre azt nem tudtam, hogy ezen az oldalon ez a trend.
2020. jan. 14. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!