Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan nők, miért sírnak egyfolytában, hogy "normális kapcsolatot akarnak, stb", mikor közben rajtuk kívül mindenki tudja, hogy boldog-boldogtalan ágyba viheti őket?
#6 "De attól, hogy valaki nem veti meg a szexet és nem csak egy emberrel szexel, normális ember szemében nem lesz értéktelenebb."
Ezzel vitatkoznék. Tegyük fel, a leányzónak mondjuk 25-30 éves korára volt 2-3 komolyabb (több évig tartó) kapcsolata, és ezekben a kapcsolatokban sokat szexel, azzal nekem sincsen gondom, abból arra következtetek, hogy képes hosszabb távban is gondolkozni 1 ember mellett. Ha viszont úgy szexel sokat, hogy mondjuk 2 hónaponta mindig mással, na az a szavaiddal fogalmazva "értéktelenebb" lesz a szememben. Hogy miért? Egy lánynak nem sok energia befektetés kell ahhoz, hogy sexig eljusson valakivel, míg ha ezt a pasi oldalról szeretnéd kivitelezni, még egy randiig is nehéz eljutni úgy, hogy szinte mindennek meg kell hogy felelj (jó duma, kisugárzás, külső paraméterek), nemhogy az ágyig a kiszemelttel. És ha valamelyik nincs meg, borítékolható, hogy az ismerkedésnek ott vége is.
"Amúgy a legtöbb olyan nő aki normális kapcsolatot akarna de mégis könnyen fekszik, azért teszi ezt, mert alacsony az önértékelése és azt hiszi, hogy nem fog kelleni ha kéreti magát."
Nem egészen. Azért fekszenek le könnyen és azonnal, mert a ligájuk feletti pasit akarnak fogni, azokat meg nem lehet megváratni, mivel rengeteg nőt megkaphatnak. Azt a férfit lehet megváratni, aki nehezen jut amúgy puncihoz.
#13, 15
Irigy? Ezt hogy sikerült kihozni a leírtakból? A lényeg felett így lehet simán elsiklani, én arra utaltam, hogy megbízhatóság és jövőre való tervezéssel kapcsolatban egy olyan személy szimpatikusabb, aki nem ugrál egyik ágyból a másikba. Plusz én egyik nemet sem illettem se pozitív, se negatív jelzővel, de ha megint idézhetek, a "ribik" - nek szíve joguk eldönteni, hogy mit csinálnak, engem nem igen izgat, mivel nem egymást keressük. Ismerkedéssel kapcsolatban meg tényeket írtam le.
"És ilyen gondolkodással akarsz te nőt?"
Ez meg egy tipikus shaming language technika, de legalább az pozitív, hogy nem lettem egyből nőgyűlölő, mert az olyan, mint a piros 7-es, mindent visz. Habár lehet, hogy most majd megkapom.
Hogy sikerült az irigységet kihozni a mondandódból? Idézlek:
"Egy lánynak nem sok energia befektetés kell ahhoz, hogy sexig eljusson valakivel, míg ha ezt a pasi oldalról szeretnéd kivitelezni, még egy randiig is nehéz eljutni úgy, hogy szinte mindennek meg kell hogy felelj (jó duma, kisugárzás, külső paraméterek), nemhogy az ágyig a kiszemelttel."
És szerinted ez egy érv, vagy releváns a témához.
Bocs, de ezen már csak nevetni tudok :D Használom a vitakultúrádat:
Idézel tőlem, és ráhúzod, hogy "irigység". Semmi érvelés, semmi kifejtés. Ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy az ég az zöld, a fű meg kék. Kb hasonló színvonal. Na de hogy érdemben reagáljak is, ha már így mélységeibe merültél.
Kiemelsz egy mondatot a szövegkörnyezetből. Csak egy kérdésem van, politikusnak készülsz? Náluk használatos ez a fajta retorika. Igazából nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem voltam e egyértelmű, vagy csak szimplán kötözködni akarsz. De lásd, hogy kivel van dolgod, akkor kifejtem.
Amit idéztél, fentebb említettem is, hogy az az ismerkedéshez tartozik, mint tény (nem érv, ahogy leírtad). Ha belekötnél a 'tény' fogalmába, egy szimpla példával jövök (ha persze megtehetem, már ebben sem vagyok biztos). Tételezzük fel, hogy vagy egy buliban (szerintem tegeződhetünk, fentebb már megtetted az irányomba, amúgy 31F), van egy srác, most idézek magamtól, aki "jó dumás, van kisugárzása, és külső paraméterekben" sem utolsó, és a jelen lévő társaságából adódóan valami központi figura, akikre a többiek felnéznek (az életkorba most nem akarok belemenni, mert az is eltérő szituációkat szülne), és van egy másik srác, aki ránézésre nem tűnik valami magabiztosnak, külsőre tök átlagos, és mondjuk csak pár haverjával sörözget. De most őszintén, kitől fogadnád el a közeledését, hogy tökösen le mer szólítani? Ha az utóbbi, akkor a ritka kivételek közé tartozol, mert a nagy átlag nem ez. Na de ezzel csak a 'tény' fogalmát próbáltam felvázolni.
Na hogy hogy kapcsolódik a témához? Visszautalok a szövegkörnyezetből való kiemelésre. És persze a tény/ok és okozati viszonyra. Amit idéztél fantasztikusan, egy "miért" el volt összefűzve egy másik mondattal. Az okozattal. De akkor szájbarágósan leírom. Az ok, a probléma az olyan lányokkal, akik olyanok mint a méhecskék, egyik virágról szállnak a másikra, számomra olyanok (és most jön az okozat, a 'miérttel' összekapcsolt másik mondat), hogy bennem azt a benyomást keltik, hogy azt sem tudják, hogy mit akarnak az élettől, csapongóak, nem lehet bennük megbízni, jövőt építeni nem lehet velük. Ezért sem keresem az ilyen hölgyemények társaságát, de fentebb már erre is utaltam.
Imádom ezt az oldalt.
Van egy férfi, aki normálisan közölve az álláspontját, logikus érvekkel alátámasztva felszólal a ribiség ellen - lepontozás.
Van egy nő, akinek az egyetlen érve a shaming language használata és csak személyeskedik (persze a ribiséget nem tartja rossznak) - felpontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!