Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan öljem ki magamból a szerelmet, a vágyat, a lányok iránt 22 évesen?
14 éves korom óta foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, egy senkinek érzem magam, akinek meg sem kellett volna születnie. Nincsenek igazi barátaim, nincsenek sztorijaim nincs senkim és semmim.
Szentimentális férfia vagyok, amit egy nő se díjaz, valószínűleg ezt érzik rajtam, hogy nem vagyok igazi férfi, tele vagyok gyerekkorom óta érzelmekkel, szorongással, félelemmel és fel nem dolgozott sérelmekkel.
Nulla hatással vagyok az összes nőre, úgy érzem egyedül fogok MEGHALNI, amikor rájuk nézek elszégyellem magamat, félek a közelükben lenni vagy azon gondolkodom jobb lenne előrébb hozni. Minek akarok holnap felkelni? Minek? Hogy megint szomorú legyek?
"13 as, honnan tudod mit ìr ki ès mikor?"
Egy idő után felismerhető a fogalmazási stílus és a szóhasználat.
Az antidepresszánsok sokkal többet ártanak mint használnak. Rövid távon lehet, hogy úgy tűnik minden rendben, mert jól bekábítja a beteget és elfeledkezik a problémáiról. De ahogy hozzászokik úgy növelni kell az adagot egészen addig még a végén függővé válik a páciens (pont mint a kábítószereknél). Nem hiába, hogy az antidepresszánsokat szedők közt is kiugróan magas az öngyilkosok száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!