Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan öljem ki magamból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan öljem ki magamból a szerelmet, a vágyat, a lányok iránt 22 évesen?

Figyelt kérdés

14 éves korom óta foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, egy senkinek érzem magam, akinek meg sem kellett volna születnie. Nincsenek igazi barátaim, nincsenek sztorijaim nincs senkim és semmim.

Szentimentális férfia vagyok, amit egy nő se díjaz, valószínűleg ezt érzik rajtam, hogy nem vagyok igazi férfi, tele vagyok gyerekkorom óta érzelmekkel, szorongással, félelemmel és fel nem dolgozott sérelmekkel.

Nulla hatással vagyok az összes nőre, úgy érzem egyedül fogok MEGHALNI, amikor rájuk nézek elszégyellem magamat, félek a közelükben lenni vagy azon gondolkodom jobb lenne előrébb hozni. Minek akarok holnap felkelni? Minek? Hogy megint szomorú legyek?

2020. jan. 11. 12:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mindig könnyebb a másikat szidni és mindennek elhordani. Nem kell nekem, hogy bárki is sajnáljon nem leszek vele kisegítve.
2020. jan. 11. 13:26
 12/24 anonim ***** válasza:
16%
Esetleg szepoku-val,de egyszerűbb, ha leugrasz a 10.-ről.
2020. jan. 11. 16:01
 13/24 anonim ***** válasza:
66%

"Na, álljunk le és ne bántsuk a kérdezőt..."

Miután hetente ír ki hasonló kérdést és sosem fogadja meg a kapott tanácsokat, csak energiavámpírként lubickol a jószándékú emberek figyelmében, megérdemel egy hatalmas (virtuális) seggberúgást.

2020. jan. 11. 16:07
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem írok ki hetente kérdéseket. November vége óta ez az első kérdésem.

Ha életem során itthon mindig csak azt láttam, hogy sehova nem mentünk el, állandó feszültségben és gyűlöletben, félelemben nőttem fel egy kicsit érthető ha ilyenné váltam.

2020. jan. 11. 16:16
 15/24 anonim ***** válasza:
39%
Felnőttként kizárólag a te felelősséged az is, ami gyerekként történt veled. Szomorú, de ez van, szerencsére manapság létezik egy csomó szakember, aki segíthet ezeket feldogozni, de végső soron akkor is a te felelősséged megoldani a problémáidat, ők csak utat mutathatnak.
2020. jan. 11. 16:31
 16/24 A kérdező kommentje:
Mert talán én tehetek róla?
2020. jan. 11. 19:59
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem te tehetsz róla, de a te felelősséged megoldani. Érzed a két dolog közti különbséget?
2020. jan. 11. 20:02
 18/24 A kérdező kommentje:
Így már igen, értem. De nem tudom, hogyan induljak el.
2020. jan. 11. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:
21%
Túl kell élni és kész. Minden más csak ajándék.
2020. jan. 11. 23:00
 20/24 anonim ***** válasza:

13 as, honnan tudod mit ìr ki ès mikor?

Egyebkènt erről nem tehet, hogy depressziós, ez egy betegség. Szakemberrel, vagy sok megèrtő ember segìtségével tudja megoldani, de lehet gyógyszeres kezelésre is szükség lehet.

2020. jan. 12. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!