Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhány nő miért kérdez rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nő miért kérdez rá direktben a férfi fizetésére?

Figyelt kérdés
Ez egy olyan dolog, ami látszik, pár randi után pedig már biztosan tudható, hogy nagyságrendileg mennyit kereshet. Aki pedig jól keres, ellenben mindig kopott ruhában jár és nem szán semennyit a randipartnerére, az amúgy sem párjelölt. Ezzel a kérdéssel csak feldühítik a férfit a tapasztalatlanabb nők.
2020. jan. 11. 08:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Mert a külsejét úgyis látják, azon kívül pedig az anyagi helyzet az egyetlen szempontjuk párválasztáskor.
2020. jan. 11. 08:20
 2/16 anonim ***** válasza:
50%

Mert egyenes, és nem sunnyogva tapogatózik mint sajnos a többség. Megkímélik egymás a felesleges köröktől.

De igen, lehet hogy csak tapasztalatlan.

2020. jan. 11. 08:36
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Egyetértek azzal hogy az első randikon pofátlanság, engem is felbosszantott már így nő, nem is kértem folytatást. De szerintem a 4.-től már elfogadható.

"Ez egy olyan dolog, ami látszik, pár randi után pedig már biztosan tudható, hogy nagyságrendileg mennyit kereshet. Aki pedig jól keres, ellenben mindig kopott ruhában jár és nem szán semennyit a randipartnerére, az amúgy sem párjelölt. Ezzel a kérdéssel csak feldühítik a férfit a tapasztalatlanabb nők."

Rosszul látod kérdező, vannak olyan férfiak akik semmit sem keresnek mégis BMW-vel járnak, drága óra, telefon stb.

Őszintén nem tudom miért ne lehetne párjelölt aki jól keres de nincs kocsija pl ? Ez sokat elmond az ember gazdálkodási képességeiről, amit én is kipuhatolok a nőknél.

/F

2020. jan. 11. 08:39
 4/16 A kérdező kommentje:

3 : Mazochista és "gyűjtök a jövőmért" típusú ember nem kell 29 évesen, köszönöm!

Az nagyon sokat elárul, hova hív el vagy milyen programra. Lehet bármilye, ha egy ócska hamburgerező a bevett randihelyszín még ötödszörre is. Köszi, de az 1500 Ft-os hamburgert én is meg tudom venni magamnak. Igaz, ahogy írod, sok minden látszat dolgot lehet szerezni, de randi hitelt nem adnak a bankok.

2020. jan. 11. 08:43
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te most akkor nő vagy férfi vagy?
2020. jan. 11. 08:53
 6/16 anonim ***** válasza:

"Igaz, ahogy írod, sok minden látszat dolgot lehet szerezni, de randi hitelt nem adnak a bankok."

Én csakazért sem fogok egy randin 6 ezernél többet költeni (3 ezer a csajra), mert ha meg túl sokat költök, akkor a csaj azt hiszi rá vagyok görcsölve.

Kereshetek 1 milliót, akkor sem. Szerintem fontosabb hogy meglegyen a közös vonzalom ettől függetlenül.

2020. jan. 11. 08:59
 7/16 Sunshinedoll ***** válasza:
12%

Mert nyilván érdekli őket, más kérdés, mennyire illendő.

Külsőből egyébként nem látszik a vagyon, kvára nem. Sok esetben pont a kevesebbet keresők kompenzálnak drága tárgyi dolgokkal.

A gazdag azért (is) gazdag, mert nem költi el f-szságokra.

2020. jan. 11. 09:17
 8/16 anonim ***** válasza:
38%

Én 320 F-ot költöttem az elsőn randin a páromra. Ittunk egy kávét. Aztán jött a következő randi, ott 0-t, mert csak sétáltunk. Viszont a harmadiktól kinyílt a buksza, mert mentünk étterembe, sokszor spontán helyekre stb. :)) De sosem anyagiaskodtunk egymással, általában én fizettem, de volt, hogy ő hívott meg előre közölve, hogy most ő állja a vacsit. Akkoriban én kevesebbet kerestem, mint ő, ahogy ez később kiderült. Most már én vezetek, 600:400 arányban :)

Ez az összeg mondjuk nem látszik meg rajtam, persze nem is olyan durva, hogy látszatának kellene legyen. Hacsak nem a barkácsgépeimet nézzük, de hát az randin nem került szóba :))

2020. jan. 11. 09:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Én mondjuk csak az összeköltözés előtt kérdeztem rá a párom fizetésére, hogy tudjuk, mennyiből gazdálkodunk, meddig mehetünk el az albérletek áraiban. Ez nem az első randikon volt.

Egy olcsóbb használt autóra simán össze lehet spórolni a pénzt akármilyen kevés fizetéssel, az olcsó kínai utánzatok közül meg a kicsit jobban sikerültek messziről nézhetnek ki úgy, mint jó minőségű, drága eredetijük. Főleg, ha valaki annyira ért az órákhoz meg a drága ruhákhoz, mint én (semennyire, észre se veszem kb).

A programokat meg jobb esetben közösen találjátok ki a randikra, és nem a férfi jelenti ki, hogy akkor most elmentek három hétre Bora-Borára az ő kontójára, anélkül, hogy erről előzőleg egyeztettetek volna. Szóval szerintem ez sem állja meg a helyét, hogy ezek alapján ki lehet találni, mekkora a fizetése, akár nagyságrendileg is.

Főleg, hogy egy bizonyos szint felett/alatt igazából csak részletkérdés.

2020. jan. 11. 09:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert a kulcs, a barlang bejáratához.
2020. jan. 11. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!