Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit használsz társkeresésre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit használsz társkeresésre?

Figyelt kérdés

Rég óta használom a tinder, de pár üzenet váltás után már senki nem ír vissza többet, megreked a beszélgetés, de az az érdekes, hogy nem is válnak szét és nem is törölnek. Miért van ez, ha azt írják, hogy kapcsolatot szeretnének?

22-36 éves korosztályt állítottam be a keresési paraméternek és egy 100 km-es körzetet, mégis alig van match és pár üzenet váltás után már nem válaszolnak, holott nem tünnek el.

Mikor kibővítettem a korosztályt akkor egymás után hozott össze az app jóval 40 feletti hölgyekkel, gyerekes hölgyekkel. Az egyik 46 éves, három gyerekes nő még randizni is akart, alig bírtam levakarni és elmagyarázni naki, hogy csak kíváncsiságból állítottam így be az appot és beszélgető társat, barátokat keresek csak ebben a korosztályban.

Miért nincs eggyezésem a beállított 22-36 éves korosztályaban, míg a negyven felettí nőknél igen? Az utóbbi időben elkezdett elszomorítani ez a társkeresés téma ez miatt, hogy nem tudok érdekődést kelteni abban a korosztályban amit beállítottam.

33 éves egyedülálló ffi vagyok.

2020. jan. 10. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Én is tindert használtam és ott ismertem meg a párom. Nem az eszköz a hibás...
2020. jan. 10. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a napokban feltettem a Tindert. Első pár napban kb. 15-én húztak jobbra, most így egy hét után összesen kb. 20-an. Ebből lett pár egyezés, de senki nem válaszol.

Az alkalmazás két esetben lehet hasznos: nőként és tényleg jóképű férfiként. Átlagos vagy az alatti férfinak statisztikailag nullához konvergál az esélye, hogy akár csak egy randit is összehozzon. És nem, a pálmafás-utazós, jó kocsis, illetve aranyos állatos képek sem segítenek, ha nem vagy jóképű.

Egyre többen ismerkednek neten, és sajnos olyan irányba haladunk, hogy van egy másodperced szimpátiát kelteni a nőkben. És hidd el, az esetek többségében egy viszonylag szűk rétegnek sikerül csak. A többség a nők egy szűkebb csoportjáért van versenyben, vagy ismerkedik élőben, a szerencséjére hagyatkozva.

Ironikus, hogy a technológiai fejlődés nem könnyebé tette az ismerkedési színteret a férfik számára, hanem a nőknél amúgy is sikeres szűk csoportot még jobban pozícióba hozta. A többieknek pedig nehezebbé tette.

2020. jan. 10. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a modern és fejlett társadalomban..
2020. jan. 10. 10:10
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Én a szememet, agyamat, lelkemet. Eddig még szuperül bevált, nincs szükségem számítógépekre a társkereséshez.
2020. jan. 10. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Az van, hogy 40 felett már van a válás, ill. szar a házasság, viszont már rájöttek, hogy nem a herceget kell várni fehér lovon, ill. van aki csak a szar házasságában maradna, de egy kicsit nőnek is szeretné ismét érezni magát. Ezért.
2020. jan. 10. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem lehet mit hozzátenni. A 22-30 közötti lány korosztály a legkeresettebb, mert a kortársaikon felül a 30-40es férfi korosztály, ill. néhány Vajna papa féle sugar daddy is innen halászik. Magyarul egy lányra átlagosan 2,5 hapsi jut. De az online tér abban megbonyolítja a dolgot, hogy a férfiak többsége "szőnyegbombázás elven" mindenkit jobbra tol, emiatt egy átlagos lány is napi száz lájkot kap, a bombacsajoknál pedig szó szerint MINDENKI sorban áll (magyarul ők bárkit jobbra húznak match lesz). Én megértem, hogy az k.va frusztráló, amikor 10 perc után már 20 top hapsi szórja az üzeneteket, és jó esetben is csak az első 5re van ideje. Az átlagosabb csajoknak annyival "könnyebb", hogy nekik pár nap alatt jön össze ennyi, de nekik se biztos, hogy jut idő mindenkire. Ebből látszik, hogy a férfiaknak ez inkább lottó kategória, akkor is, ha a top 20%-ba tartozol, mert nagyon nem mindegy, hogy mikor jön a match, hányadik vagy a sorban. Kivétel, ha az abszolút krémbe (top 3-5%) tartozol profil alapján, mert akkor azért visszaírnak és találkozni is akarnak általában. Az átlagos profilú hapsik próba szerencse alapon belefuthatnak egy átlagos vagy kicsit jobb csajba, ez alatt a havi 1-5 db matchet értem. Amúgy a tinder algoritmusa kicsit árnyalja a képet, mert az próbálja a hasonló súlycsoportú profilokat mutatni egymásnak (magyarul egy top csajnak fel se dob átlagos srácokat), de ez csak több milliós városokban működik, kisebb helyeken csak tűzoltásra elég.
2020. jan. 10. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
sims 3-4-et
2020. jan. 10. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Wolfenstein-t :)
2020. jan. 10. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!