Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit használsz társkeresésre?
Rég óta használom a tinder, de pár üzenet váltás után már senki nem ír vissza többet, megreked a beszélgetés, de az az érdekes, hogy nem is válnak szét és nem is törölnek. Miért van ez, ha azt írják, hogy kapcsolatot szeretnének?
22-36 éves korosztályt állítottam be a keresési paraméternek és egy 100 km-es körzetet, mégis alig van match és pár üzenet váltás után már nem válaszolnak, holott nem tünnek el.
Mikor kibővítettem a korosztályt akkor egymás után hozott össze az app jóval 40 feletti hölgyekkel, gyerekes hölgyekkel. Az egyik 46 éves, három gyerekes nő még randizni is akart, alig bírtam levakarni és elmagyarázni naki, hogy csak kíváncsiságból állítottam így be az appot és beszélgető társat, barátokat keresek csak ebben a korosztályban.
Miért nincs eggyezésem a beállított 22-36 éves korosztályaban, míg a negyven felettí nőknél igen? Az utóbbi időben elkezdett elszomorítani ez a társkeresés téma ez miatt, hogy nem tudok érdekődést kelteni abban a korosztályban amit beállítottam.
33 éves egyedülálló ffi vagyok.
Én a napokban feltettem a Tindert. Első pár napban kb. 15-én húztak jobbra, most így egy hét után összesen kb. 20-an. Ebből lett pár egyezés, de senki nem válaszol.
Az alkalmazás két esetben lehet hasznos: nőként és tényleg jóképű férfiként. Átlagos vagy az alatti férfinak statisztikailag nullához konvergál az esélye, hogy akár csak egy randit is összehozzon. És nem, a pálmafás-utazós, jó kocsis, illetve aranyos állatos képek sem segítenek, ha nem vagy jóképű.
Egyre többen ismerkednek neten, és sajnos olyan irányba haladunk, hogy van egy másodperced szimpátiát kelteni a nőkben. És hidd el, az esetek többségében egy viszonylag szűk rétegnek sikerül csak. A többség a nők egy szűkebb csoportjáért van versenyben, vagy ismerkedik élőben, a szerencséjére hagyatkozva.
Ironikus, hogy a technológiai fejlődés nem könnyebé tette az ismerkedési színteret a férfik számára, hanem a nőknél amúgy is sikeres szűk csoportot még jobban pozícióba hozta. A többieknek pedig nehezebbé tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!