Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi gyönyörű lány tinderen? Úgy értem, hogyhogy "rászorulnak" az online társkeresésre?
Nem szeretnék nagyképűsködni, de én is elég szép lány vagyok, 157 cm/47 kg, heti 3-szor edzek, közepes melleim vannak, csinosan öltözök és arcra is elég szépnek mondanak. Mégis ritka, ha utcán leszólít valaki, bár én nem szoktam jeleket sem küldeni, nem szemezgetek vagy ilyesmi. És mivel bulizni sem járok, hol máshol lehetne ismerkedni, ha nem neten.
Egyébként a Tinder nem “lúzer társkereső”, nagyon sok jó pasi és jó nő használja, mert nagyon gyorsan lehet rajta partnert találni.
“Szép nőket viszont kapcsolatra is akarnak“
A rondák is elkelnek :D
Nagyon sok az insta követő gyűjtő, akik kisebb rajongótábort alakítanak ki maguk körül. És ugyanez a helyzet a férfi oldalon. Tele van modell pasik képeivel, insta profil linkkel (ha az utóbbi nem lenne, simán azt mondanám, hogy kamu, így viszont kétesélyes szerintem).
Az ilyen emberek egymást keresik, egy-két kivételtől eltekintve. Kapcsolatra, vagy egyéjszakásnak, esetleg presztízsnek, mert "jól mutatnak együtt".
De én nem vagyok olyan hú, de szép lány, hogy biztosra tudjam, csak tippelek :)
Miértne lehetnének "rászorulva"
Egyrészt nem minden szép nő öntelt (nekem is írták már, hogy gyönyörű vagyok, de mégsem képzelem ezt)
Nem minden nő tart "rajongótábort" maga körül (írták már többen is, hogy biztos sok rajongóm van ilyen nőként, vagy sokan írnak nekem, mert szép vagyok, pedig ha tudnák, hogy alig...)
Nem, nem minden nőt szólítgatnak le lépten-nyomon (még akkor sem, ha szemeztem az illetővel, általában elhaladnak mellettem az utcán visszamosoly és köszönés után)
Amit te szépnek látsz, azt nem biztos, hogy más is
Lehet, hogy nem jár olyan körökbe, ahol ismerkedni lehetne (női munkahely, jóga, zumba, ilyesmik)
Mindenhol lehet ismerkedni, mégis sehol, tehát nem szólítgatnak le minket, nőket mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!