Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi gyönyörű lány tinderen? Úgy értem, hogyhogy "rászorulnak" az online társkeresésre?
9: honnan tudod, hogy nem jönne be? Ha nem jönne be, nem mosolyognék rá és szemeznék vele. Ha esélyt sem adsz magadnak, hogy bejöjj egy nőnek, akkor tényleg 0 az esélye annak, hogy összejöjj vele. És ha te is, meg még jó sok férfi ezt gondolja, hogy "nem szólítom le, annak ellenére, hogy egymással szemeztünk", hanem tovább mennek, akkor itt is a válasz, hogy miért nem offline ismerkednek a nők.
És tényleg nem minden nő hiszi magáról, hogy bombázó, én sem hiszem azt, sőt, évek komoly munkája kellett, hogy elhiggyem, lehet rajtam valamit szeretni, tetszhetek én is valakinek, illetve hogy merjek kicsit nyitni az emberek felé, és szemezzek és mosolyogjak, ha esetleg megtetszik valaki. Barátnői körömben mindenkit szebbnek látok, mint magamat, én inkább átlagos alattinak mondanám magam.
8: azt elfelejtettem: egy próbálkozás nem próbálkozás. Egyrészt nem úgy kell odamenni, hogy mindenképp csajozni akarsz, hanem "csak úgy". Másrészt, ha nem jöttél be neki, majd bejössz másnak, nem tetszhetünk mindenkinek. Harmadrészt, elég gáz, ha egy elutasítás után feladod... nekem is rengeteg volt nőként, pont a héten volt egy, egy barát utasított vissza. Pedig nem egy adoniszról van szó, sőt!
Ha így gondolkodsz, hogy első kudarc után feladod (egy olyan embertől, akit még csak nem is ismersz, tehát vadidegen véleményére adtál)... Tudod, h mennyiszer estél el, mielőtt jártál? Ha az első után feladtad volna, most nem járkálhatnál az utcán, vagy a lakásban.
Te döntöd el, hogy melyik a rosszabb: bevállalni egy esetleges elutasítást egy idegentől, vagy egyedül maradni.
1. a legtöbb kamu
2. kell a reklám
3. unalom miatt
4. növelni az egot
Az a baj, hogy szerintem is nagyon sok a kamuprofil, amit feltehetőleg a szolgáltató tesz fel üzleti okból.
Mi meg bekapjuk a csalit és előfizetünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!