Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen égbekiáltó bűn felhívni egy nőt, akivel online ismerkedsz?
Többedszerre fordul elő hasonló. Társkereső oldalon ismerkedtünk, megadta a számát, hogy Viberen vagy hasonlón folytassuk.
Egyik este beszélgettünk, gondoltam, hogy felhívom. Az első kinyomta, és kerek-perec letiltott. Semmi magyarázat, semmi viszlát. Letiltott.
A második felvette, de baromi idegesen beleszólt, hogy én ővele ne szórakozzak, meg mit képzelek magamról, hogy csak így felhívom... WTF?! Köpni-nyelni nem tudtam, inkább töröltem a számát.
Miért akkora vétek valakit felhívni?!
Lehetseges , hogy van parjuk, azert akadtak ki .
Am meg illik előtte irni felhivhatlak ? Ráersz most ?
Erőszakos és tolakodó így ismeretlenül....
Mondjuk én épp ezek miatt megvalogatom már mikor és kinek adom meg a számom.
A vicc kedvéért feltehettem volna a kérdést úgy, hogy megfordítom a nemeket. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is ilyen válaszok érkeztek volna.
Na mindegy, nem is sajnálom, ez egy jó módszer, hogy kiszűrjem a frusztrált, fóbiás és kapcsolatban lévő nőket.
Fordított esetben is igaz nem szoktam pasikat hivogatni kéretlenül :)
csak ha szükséges és előtte kerdeztem nem e zavarok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!