Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapott valaki ugyanilyen levelet a párom.hu-n? (Idézet lent. : )
Figyelt kérdés
"Egy értelmes,kedves partnert keresek,jó lenne megtudni többet rólad.Ugye nem baj ha beszélgetnék veled,ismerkednék?Persze írd meg tetszem-e kicsit is egyáltalán,de remélem hogy válthatunk pár sort."2019. júl. 23. 18:21
1/14 anonim válasza:
Nem valami értelmes. Tele van helyesírási hibával. Meg ez a megfogalmazás..
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, igen, mintha jó fajta netes fordító állna a háttérben, hogy előfizessek a válaszolásért...
2019. júl. 23. 18:30
3/14 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz, hogy ha nem is az előfizetés miatt, de legalább 100 csajnak elküldte, ez tuti.
4/14 anonim válasza:
Amugy hogy akarsz ismerkedni ha nem tudsz valaszolni elofizetes nelkul ? :D
De tenyleg eleg gaz az uzenet.
5/14 A kérdező kommentje:
#4:
Természetesen előfizettem, de ezt a levelet közvetlen regisztráció után szinte azonnal kaptam... Kíváncsi vagyok, hogy jól érzem - e a lehúzás szagát, azért írtam itt ki a kérdést.
2019. júl. 25. 06:56
6/14 anonim válasza:
Van, akinél be van állítva, hogy az új előfizetőknek azonnal küldjön el egy sablon levelet.
7/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lehúzás, az új husikra lecsapnak az ilyenek azonnal, sablonlevél neked és másik ezer profilnak. Egyszer kíváncsiságból regisztráltam ilyen helyen, minimális adatlap, nulla kép és így is első két napban jött egy tucat ilyen sablonlevél, kedvencem a tetszik a képed kezdetűek voltak. :D Ebből látszik, hogy a legalapvetőbb infókat se nézték meg, nő vagy és ennyi.
8/14 anonim válasza:
En egyszer egy sràcnak azt irtam(megadta a mail cimét az oldalrol); neha olyan érzés a netes tàrskeresés mintha tüt keresne az ember a szénakazalban.
Ezutan a következö parom.hu e-mailes értesitö ugy érkezett, hogy a felado: szenakazaltarskeresö.parom.hu tarskeresö
9/14 anonim válasza:
Szoval mintha olvasnàk az e-maileket.
A tovàbbi értesitök feladoja viszont simàn csak parom.hu tarskeresö volt. Szoval egyetlen egyszer bevàgtak egy szenakazaltarsekeresö.parom.hu felado cimet
10/14 MolotovPunk válasza:
Szerintem kamu volt az adatlap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!