Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen égbekiáltó bűn felhívni egy nőt, akivel online ismerkedsz?
Figyelt kérdés
Többedszerre fordul elő hasonló. Társkereső oldalon ismerkedtünk, megadta a számát, hogy Viberen vagy hasonlón folytassuk.
Egyik este beszélgettünk, gondoltam, hogy felhívom. Az első kinyomta, és kerek-perec letiltott. Semmi magyarázat, semmi viszlát. Letiltott.
A második felvette, de baromi idegesen beleszólt, hogy én ővele ne szórakozzak, meg mit képzelek magamról, hogy csak így felhívom... WTF?! Köpni-nyelni nem tudtam, inkább töröltem a számát.
Miért akkora vétek valakit felhívni?!
2019. aug. 3. 14:14
11/16 anonim válasza:
Fordított esetben pont ugyanez a helyzet. Egy barátnőm csetelt egy pasival, akivel társkeresőn ismerkedett meg. Épp siettünk valahová, amikor a fickó rácsörgött és kedélyesen csevegni akart. Nem akkora probléma, csak nagyon nem volt alkalmas az időpont, a barátnőm lerázta, a srác meg halálra sértődött, hogy akkor miért adta meg a számát. Azóta ha valakinek megadja a telefonját, mindig meg szokta beszélni, hogy mikor tudnak nyugodtan telefonon beszélgetni. Egy ismerkedésnél fontos az első benyomás. Nem csak személyes találkozáskor, hanem az első telefonbeszélgetésnél is. Nem ismeritek még egymást, kérdezd meg, hogy mikor alkalmas neki, hogy felhívd. Így elkerülheted a kellemetlen szituációkat.
12/16 anonim válasza:
Jó, hát akkor hívogassad a csajokat, akikkel még nem is találkoztál. A nagy számok törvénye alapján biztos lesz olyan, akit ez nem zavar. De nem kell csodálkozni, hogy a többségnek ez nem tetszik. Mivel nem vészhelyzetben hívod, alap, hogy megkérdezed, hogy alkalmas e. Lehet, hogy épp sütöget a barátaival, vagy a franc tudja mit csinál. Te meg baromira feltartanád. Aztán már gondolom menne a telefonba a számonkérés, hogy hol vagy mit csinálsz, kivel vagy. Egy ismeretlen lány felé. Vagy a másik kedvencem, hogy felhívod, aztán csak a nagy hallgatások vannak, mert nincs is mit mondanod neki. De azért felhívod, és elvárod, hogy "mesélj, mi a helyzet". Remélem, ha már ennyire telefonálni akarsz egy ismeretlennel, akkor jó beszélőkéd van és a semmiről is tudsz beszélni, és nem a másiktól várod el.
13/16 A kérdező kommentje:
Mindkét esetben otthon volt a lány, munka után. De látom, megjött a nőegylet, és itt már egy kérdést sem lehet feltenni anélkül, hogy az a nőjogi küzdelem újabb csataterévé ne változzon.
További szép hétvégét mindenkinek.
2019. aug. 3. 15:17
14/16 anonim válasza:
Fejtsd már ki mégis mi köze van itt bárminek is a "nőjogi küzdelemhez". Vagy mindenki femináci mert nem ért veled egyet?! Ez aztán érvelés. Kb minden hetero kérdésnél ellőheted, mert férfiről és nőről van bennük szó.
15/16 anonim válasza:
Tegnap ezt csinálta velem egy pasi. Itthon voltam ugyan, de nem számítottam rá. Tök kótyagos voltam. Nem azért adtam meg a számom, hogy hívjon, hanem hogy viberen beszélgetni tudjunk. Hiba volt. Rögtön találkozni akart, meg mindent megbeszélni, és amikor megkérdezte, tudom-e, hogy hol van Siófok, már tudtam, nem egymást keressük. Nah, ilyenek kiszűrésére jó a chatelés.
16/16 anonim válasza:
Nem vétek, sőt én örülnék is neki. :) Ha így állt hozzá a dologhoz akkor valószínűleg nem is érdekelted igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!