Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire raérnek a mai férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire raérnek a mai férfiak a társkeresésre?

Figyelt kérdés

Sokszor látom azt hogy férfiak tömkelege különböző társkeresőkön vannak, írogatnak nőknek, fenntartják a nőkkel a kapcsolatot, randikra járnak stb.

Na most ezek szerintem naponta rengeteg időd, több órát felemészt. A férfiak, ezeknek ferfiaknak, nem kell dolgozniuk, nem kell házi munkát végezniük, bevásárolniuk stb.

Nem tudom lehet hogy én csinálok valamit rosszul, de ezekre nekem nem lenne ennyi időm

2019. szept. 23. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom. De nekem ma betelt a pohár, töröltem magam végleg.

Újrakezdtem a Tindert, lett egy matchem, illedelmesen megkérdezem, hogy mit takar a foglalkozása, erre kioktat, hogy használjam a google-t, ha számomra ismeretlen fogalommal találkozom. Anyád.

Tegnap találkoztam egy csajjal, annyira nem jöttünk be egymásnak, de egy baráti dumálásnak elment. Megbeszéltük, hogy bejelölöm FB-on. Visszaigazolt reggel óta? Lószart.

Korábban is voltak randijaim, de 4 hónapnál hosszabb kapcsolatom sosem. 1 évig nem tindereztem, fogytam 10 kilót nemrég, nem vagyok már pocakos, se bucifejű. Gondoltam, próbáljuk ki magunkat így is. Az az önbizalom, amit az átalakulás során nagy nehezen megszereztem, kettő nap alatt eltűnt.

Se időt, se energiát, se pénzt nem áldozok ezekre többet. Majd ha kellek valakinek, az felszed bäzdmeg. Elég volt.

2019. szept. 23. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A tinderen és hasonlókon évek alatt alig pár match és 0 beszélgetés. A kimondottan társkereső oldalak meg... regisztráltam egyikre, csalás volt. Regisztráltam egy megbízható, jobbnevűre (elittárs), ott azzal kezdte, hogy az, ha a nő képeit is látni akarod és írni is tudni akarsz neki, ez a két funkció együtt féléves előfizetéssel érhető el csak, 20ezer forintot perkálj! Na kösz, törölve.
2019. szept. 23. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek amiket leírtál eleve nem mindennapos tevékenységek, és nem emésztenek fel órákat.

Boltba nem megyek naponta, mert sokkal többet tudok egyszerre hazavinni, mint amit egyedül elfogyasztok. Főzés sincs minden nap, előre dolgozom. Napi házimunka az némi mosogatás - egy ember esetén 2-3 tányér, 5-7 evőeszköz, 2 pohár. 5 perc max. Plusz egy-két lábas, ha pont akkor ürül ki, amit előre megfőztem. Egy-három hetente porszívó+felmosás, függönyt évi egyszer tisztítok, ablakot sem sokkal többször. Port is mondjuk havi egyszer törlök.

Egyedülállóként pont, hogy időd van rengeteg. Viccen kívül nem győzök már hobbikat kitalálni, hogy lekössem a munka utáni óráimat. 2 hangszeren játszom, kórusban énekelek és versenytáncolok. Ha ezek nem lennének, akkor a napjaim úgy telnének, hogy meló után hazaérek, legkésőbb 7re végzek mindennel, aztán felváltva nézném a falat és bőgnék a sarokban szomorúságomban, és lovalnám bele magamat mindenféle mentális betegségbe.

2019. szept. 23. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott is megfigyeled őket, itt is írsz, akkor sok időd van.
2019. szept. 23. 22:58
 5/7 Rockarc ***** válasza:
100%

Ha 20000 forintot sajnalsz egy tarskereso alkalmazastol, akkor pontosabban milyen elit nore vagysz? Mar szurokent is tok jo az ilyen, hogy ki gondolja komolyan, ki pedig nem. Es igen, a no is kifizeti ugyanezt, ha meg akarja nezni a kepet, vagy valaszolni akar. Nyilvan nincs garancia mindenre, de mas tobbet kolt cigire egy honapban, mint a fenti osszeg.

Azert csodalkozok, hogy miert ez a garasoskodas? Pont az ingyenesseg az, ami miatt kamu profilok es kretenek gyujtohelye egy tarskereso. Ott nem fognak ferfiak nonek regisztralva szorakozni veled, de dickpic kuldozgetes sem nyero, mert letiltanak az elofizeteseddel egyutt. De te tudod, hogy mire koltod a penzed, ha neked nem eri meg, akkor hasznalhatod az ingyeneseket is, csak nem tudom mi re fel a felhaborodas.

43F

2019. szept. 24. 02:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kifizettem egy honapot aztán otthagytam, kinek kell fél év.
2019. szept. 24. 05:37
 7/7 anonim ***** válasza:
5: Azért mert ha már egy képnézés is 20ezer, akkor hol a többi!? Ugyanúgy nem lesz garancia, hogy válaszolnak, vagy találsz bárkit, csak még jól le is húzzák a nyomorultakat. 2-3ezer havidíjért korlátlan oldal okés lenne, de így? Nagyon kamu benyomást kelt és csak a pénzre hajt. Aztán meg csodálkoznak, hogy elterjed, hogy a csajozáshoz csak a pénz számít. Hogyne, ha a képe megnézéséhez 20ezer kell, akkor milyen más benyomás alakuljon ki?
2019. szept. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!