Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idősebb nő, fiatalabb férfi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

M.edit kérdése:

Idősebb nő, fiatalabb férfi. Belevágjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

51 éves mások szerint csinos nő vagyok. 4 éve özvegy, azóta nem volt kapcsolatom. Közvetlen környezetemben van egy 36 éves férfi aki (úgy érzem) jeleket küld felém amire nem reagálok. Ennek az oka, hogy nem akarok semmiképpen ekkora korkülönbséggel partnerkapcsolatot. A ferfi jóképű intelligens és tisztelettudó. Tetszik a kisugárzása és a bókjai. Maga a férfi is.

Mivelhogy sok közös közeli ismerősünk van nem nagyon mer nyiltan közelíteni. Nekem kéne egyértelmüsíteni azzal hogy viszonzom a jelzéseit. A kérdésem azokhoz szól akik már voltak ilyen kapcsolatba. Hogyan kezdtek neki, mi lett belőle. Ha hosszabb privát üzenetet is várok.

Köszönöm.

Edit

2020. jan. 10. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy hosszabb távon működhet, de mindig vannak kivételek. Persze ha eleve nem hosszabb távban gondolkodsz, akkor vágj bele nyugodtan.
2020. jan. 10. 16:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem is a hosszútáv a lényeg. Én úgy gondolom hogy nem egy nyílt, felvállalt kapcsolatot szeretnék. Sok a kérdőjelmég. Nem bujkálni akarok mert nincs ki elől.
2020. jan. 10. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

33 éves férfi vagyok. 46 éves háromgyerekes egyedül álló anyával akadtam össze a tinderen, beszélgettünk, barátkoztunk. A nő csinos volt és fiatalos, de be kellet látom, hogy tévedés a generációs különbségek miatt, amik idővel jöttek elő. Más korosztály és egyszerűen idővel előjött, hogy másképp gondolkodunk dolgokról.

Ettől függetlenűl nem mondom, hogy nem működhet veletek, de én személy szerint ez után a tapasztalat után nem mennék bele már ismerkedésbe tőlem jóval idősebb nővel.

2020. jan. 10. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A legbiztosabb, ha ezt megbeszélitek.
2020. jan. 10. 16:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

57 éves nő vagyok, hasonló helyzetben, 36 éves férfivel. Én azt mondom, hogy ha tetszik a férfi, akkor vágj bele nyugodt szivvel. Ahogy leirod, úgy tűnik a férfi megérdemli. Te meg pláne. Én nem titkolom, nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol, kézenfogva járunk az utcán. Igazából nem feltűnő a korkülönbség, mert én 10 évet letagadhatnék, ő pedig 10 évvel idősebbnek néz ki, mert kopaszodik, őszes a haja és van egy kis pocakja is.

Hogy kezdődött? Ő írt rám a Gyakorin egy kérdés kapcsán. Egy hónapig leveleztünk, aztán találkoztunk, és a vonzalom kölcsönös volt. 3 hónapja vagyunk együtt. Nem hiszem, hogy hosszútávú lesz a dolog, de most nagyon kellemes. Nem akarok már hagyományos, összeköltözős kapcsolatot, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Felnőtt gyerekeim vannak, önállóan, egyedül élek. Amig jó, addig élvezem ezt a kapcsolatot.

2020. jan. 10. 16:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Igy is ugy is elsulhet! Akik egy koruak azok is van h szetmennek.
2020. jan. 10. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Egy próbát megér, hosszabb kapcsolatban nem hiszek, de kalandnak jó.
2020. jan. 10. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről Liptai Klaudia jutott eszembe,összeszedte a sütis fiatalabb palit,még gyereket is szült neki.Úgyhogy ne érdekeljen ki mit gondol.Én adnám neki a jeleket.
2020. jan. 10. 18:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, akkor ne szalaszd el. Menjetek el egy kávéra, beszélgessetek az érzéseitekről, de lehet egy közös séta is. Szerintem jó dolog tud ebből kisülni, és a mai világban ez már nem szokatlan dolog.
2020. jan. 10. 19:47
 10/12 zol56 ***** válasza:

Stia.

Hála istennek minden válaszadö normális és értékelhető választ adott.

Én is voltam ilyen helyzetbe. Belevágtam. Nagyon jól sikerült. Nem volt publikus és mindkét félről teljes volt a tiszteletadás.

Életem meghatározó része volt. Hosszasan lehet írni róla. :-)

2020. jan. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!