Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tinderről valaki felkeresett facebook-on hogy miért nem válaszoltok. Látjátok mindezt, mégse csináltok semmit. Ilyet mikor, miért csináltok?
Tehát tinderen match... ír a pasi, nem reagáltok... megtalál facebook-on, rátok ír... látjátok az üzenetetet, mégsem reagáltok semmit... ki sem nyomjátok tinderről...
tudom, nőket megérteni képtelenség, de ilyenkor mit éreztek, miért csináljátok mindezt? Képtelenség olyat is benyögni hogy "véletlen volt" ?
Nem valaszol mert:
Elfoglalt
Beteg
Dolga van
Megse vagy neki szimpi de nem akarja m
megmondani
Törölte a tindert
Konfliktuskerulo
De nem gerinctelen aljas hitvany stb nem olte meg az anyadat es te meg nem jegyezted el.Lepj tovabb.
Ha valaki ezek utan megkeresne fbon valahol a megijedek es a miafbaja van ennek az embernek közelében lennek....
Get a life. Move on. Oke nincs matched de ne legyel creepy, lesz olyan csaj aki majd valaszol.
Ha rajtam valaki számonkérné, miért nem válaszolok, nekem is egy kicsit alábbhagyna a valaszolasi kedv.
Mint amikor számon kérik rajtad, miért nem köszöntötted fel xy-t születésnapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!