Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tinderről valaki felkeresett facebook-on hogy miért nem válaszoltok. Látjátok mindezt, mégse csináltok semmit. Ilyet mikor, miért csináltok?
Tehát tinderen match... ír a pasi, nem reagáltok... megtalál facebook-on, rátok ír... látjátok az üzenetetet, mégsem reagáltok semmit... ki sem nyomjátok tinderről...
tudom, nőket megérteni képtelenség, de ilyenkor mit éreztek, miért csináljátok mindezt? Képtelenség olyat is benyögni hogy "véletlen volt" ?
Konkrétan a Tindert nem ismerem, de más társkeresőn 95%-ban az van, hogy van egy nagyon részletes adatlap, ahol leírom, kit keresek, és van, hogy azt is leírom, hogy aki nem a keresett halmazból ír, annak nem válaszolok - mégis szinte csak olyan ír, aki nem a keresett halmazból van. Tehát szartak bele elolvasni, mit szeretnék, csak annyit tud, hogy látja a képemet és akar. Nyomja a csengőt a süket. Van, hogy szidalmazó levelek sorát írja amiatt, hogy nem válaszolok.
Bocs, ha nálad nem ilyesmi van.
Mindig ez a nyavalyás tárgya, hogy valaki ír vagy nem ír..
Annyiszor leírtam, most is elmondom: ha valaki akar, ír. Úgyis talál alkalmat. Ha nem akar, nem ír. Úgyis talál kifogást.
Ennyi a titok!
23F
#16 segítek: akkor nem kell 100 pasival matchelned, és nem kapsz 100 üzenetet. Van annyi matched amennyit kezelni tudsz, és leállsz. Nem tudtad? De tudtad, csak nem a gerincesek közé tartozol...
#17 rád is igaz az előző. Nem kell hirdetni, az előző hozzászólásodból is látszott miféle vagy.
Én akivel matchelek, mindenkinek visszaírok.
Volt olyan, hogy egy srác megkeresett facebookon. Elmondta, hogy tinderen látott és szeretne megismerni.
Mivel a munka miatt ritkán járok fel, így nem nagyon emlékeztem, hogy matcheltünk vagy sem, de lakhelye alapján biztos nem húztam jobbra, mert több száz km-re lakik tőlem. Utólag meg is néztem és nem volt match.
Majd szépen megkérdeztem tőle is, hogy: ne haragudj, nem emlékszem, matcheltünk? Erre a "szemembe" hazudott, hogy persze. Ezek után nem csak a távolság miatt nem lett semmi.
Ha nincs match, nem tudom miért próbálkozik be valaki még külön? Nem véletlen nem volt match! DE...
ha valaki veszi a fáradtságot és rám ír, mindenféleképpen válaszolok.
Viszont ne írd le azonnal a nőket emiatt. Nem mindenki lóg fent minden nap minden percében. Én is hetente egyszer nézek fel tinderre, mert többször amúgy sincs rá időm, illetve akivel tovább jutottunk a beszélgetésnél vele már messengeren folytatjuk.
Viszont ha te ismeretlenül ráírtál a leányzóra, lehet hogy nem is látja, hogy írtál neki messengeren. Mivel ha nem vagytok ismerősök, akkor gyakran az engedélykérések közé kerül az üzeneted, nem a többi közé, így van rá esély, hogy azt sem tudja, hogy ráírtál.
Szerintem még nem veszett ügy, próbálkozz másnál is. Remélem összejön! :)
#15ös én is segítek neked! A te és hozzád hasonlók, akik a lányokat szidják ahelyett, hogy magukban néznének szét először....
Lehet úgy is írni a másiknak Tinderen, hogy nem matcheltek. Ehhez prémium tagság kell. A már nagyon kétségbeesett emberek fizetnek is ezért a szenny applikációért. De létezik ilyen. Szóval leállhatsz a nagy ész osztással, mert megbukott az elméleted. ;)
19-es vagyok, most olvasom, hogy látta, hogy ráírtál. Ebben az esetben annyival javítanám, hogy akkor szard le nagy ívben.
Töröld a matcheteket és lépj tovább, kár ezen itt siránkozni. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!