Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért válaszoltok társkeresőn valakinek akitől nem szeretnétek semmit?
Pasik sem szoktak válaszolni. Ilyeneken ne akadj fel. Pont ez a lényege a netes társkeresőnek. Olyan mint egy katalógus, fellapozod a jelölteket, sokra ráírsz, aztán majd valamelyik válaszol. Kész. Nem kell ezt túldramatizálni.
Régen én is fennakadtam ilyeneken, de rájöttem, hogy kár.
29/n
Valszeg kozbe jon ra,h nem akar semmit. A szoveged alapjan. Vagy vmi kizaro tenyezo merult fel a beszelgetesben. Idovel derulnek ki.
En pl ,ha egyszer is ugy szolit,h draga,akkor mar epitem le az egeszet. (Tiszteletlenseg. Illetve egy olyan kulturkor resze az illeto,amivel en nem tudok azonosulni.)
Ha nem akartok semmit, inkább ne válaszoljatok.
A kiábrándulást, vagy jobbnak gondolt partnerre váltást már tapasztaltam. Az is rossz érzés, de akkor legalább az elején lelkes a lány. Engem az idegesít, mikor már az elején se az, de azért válaszolgat a kérdésedre.
Utolsó!
Ha valaki engem ledrágáz úgy, hogy nem ismerem, pl. "Szia Drága", az úgy akar személyesnek tűnni, hogy közben abszolút nem az, és ez viszolygást kelt bennem, mert nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!