Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyen az a férfi, aki, ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen az a férfi, aki, , öregnek" néz ki? Nem, nem táplálkozik lomokkal, nem iszik, nem cigizik, sokat sportol, de olyan génjei vannak, hogy az arca 6-8 évvel többnek néz ki.34 F.

Figyelt kérdés

Lehet mondani, hogy jöjjön 9ssze 40 feletti nőkkel, de azok még nem j9nnek be, hanem a 30-asok inkább. Vagy 27-37 ig. Azok meg öregnek tartanak, hiába vagyok sportos. Vagy persze a B megoldás, maradjon egyedül...

Na nem vagyok ennyire extrém eset egyáltalán, de szemléltetésnek mutatom, nekem is jó test, én nem őszülök, de nagyon erősek az arcvonásaim. Sajna a nők is a fiatal férfiakat kedvelik.

[link]

2020. jan. 9. 15:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A legtöbb egészséges életmódot folytató ismerősöm mind idősebbnek néz ki. És van valakijük. Más lesz itt a gond.

"Sajna a nők is a fiatal férfiakat kedvelik." Ez meg akkora baromság, hogy nem is tudom mit írjak. akkor miért van az, hogy egyik barátnőmnek 20 évvel idősebb másiknak 10 évvel idősebb férje van?

2020. jan. 9. 19:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress 45-55 közötti nőt! Vagy fogadd el a magányt!
2020. jan. 9. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!