Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 33-35 év feletti férfinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 33-35 év feletti férfinál csak a pénz jöhet szóba, hogy, , csajozzon"? Ugye a magyar 35-45 férfiak többsége nem néz ki úgy, mint a Hollywoodi filmsztárok, szinte mindnél vannak ráncok, megerezskedett arcbőr, pocak, kopaszodás, őszülés.

Figyelt kérdés
És így csak a pénz marad, mint vonzó tényező. Hacsak nem beletartozik abba az 5-10%ba akik sáromosak, vagy jó a belső értékük (ami kevés elsőre, mert a külső dönt).
2020. jan. 8. 14:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az általam ismert 35-45 éves férfaik nagy része már házas és gyereket nevel, Aki ilyenkor még csajozásra vágyik, vagyis fiatal, feszes, gyerektelen csajokat hajtani, annak igen, pénzt kell virítani.
2020. jan. 8. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha a csajozás alatt huszonéves csajokra gondolsz, akkor igen.

Én a másik odlalt képviselem, 35 éves nő vagyok, és még a nálam 10 évvel idősebbeknek is a 23 éves kell, én már öreg vagyok, még lazább kapcsolatra se kellek. Kemény az élet. :D

2020. jan. 8. 15:44
 13/18 A kérdező kommentje:
ezt is látom, hogy a 32 feletti nők java része is max laza kapcsolatra kell, családot tevrezni csak 28 alattival akarnak. Tényleg kemény. Én 30 as nőkre gondoltam.
2020. jan. 8. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha igyekszel előrébb jutni az életben, dolgozni, vannak céljaid, eljársz esetleg mozogni és odafigyelsz a kajára, lenyírod mindenhonnan (igen, fülből is, meg szemöldök, stb) a szőrődet; magyarul igényes vagy magadra, akkor fel fogod kelteni az ellenkező nem érdeklődését. Semmi más titok nincs ebben.
2020. jan. 8. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
Pocakosan kizárt a csajozas.
2020. jan. 8. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

49 vagyok, egyedülálló, rendszeresen sportolok, bármikor lebicajozom 100 km-t, nem vagyok kövér, ronda, plusz a saját lakásomban lakom, értelmes jövedelmem van, két hónapos a kocsim (persze nem vagyok gazdag, csak olyan átlagoska)... Csomó nő kezdene velem, tényleg, tök sokan.

Csak valahogy 3 válással magam mögött úgy érzem, hogy köszönöm szépen, én már kipárkapcsolatoztam magam, szóval velem ne.

2020. máj. 1. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:
És nem kérek priviket, köszönöm!
2020. máj. 1. 15:09
 18/18 anonim ***** válasza:
11: Én pl 33 évesen aránylag karbantartott testtel (van kb 4kg feleslegem, átlag embernek bőven van ennyi. Heti több alkalom sport stb megvan évek óta,de enni meg szeretek :D ) Nem volt még semmilyen párkapcsolatom. Gondolom 2 év múlva még nem leszek házas így. Mi baj azzal, ha nem gyerekneveléssel szeretném kezdeni a randizást, a párkapcsolati életem? Sosem randiztam, hirtelen egy gyerek túl sok lenne. Emiatt gyermektelen nőt keresek. Gondolom ez érthető.
2020. máj. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!