A hajfestéktől tényleg jobban fog hullani a hajam?
Figyelt kérdés
Eléggé kopaszodok és úgy döntöttem, kicsit szőkítek a hajamon, mondjuk középszőkére, mivel amúgy is genetikusan korán őszülni kezdtem. Szerintetek jó ötlet, vagy még tovább fog hullani a hajam? 25/F2018. júl. 21. 11:51
1/4 anonim válasza:
Van olyan, hogy "rendes festék", aminek érezni, hogy háromszoros lesz tőle a hajad súlya, na attól nekem két hét alatt kihullott rendesen azon a részen, ahol eleve már elgyengülő vacak szálak vannak. Aztán visszanövögetett persze, de rohadt kellemetlen volt egy-két hónapig. Soha olyan kopasz nem voltam. Azóta csak "színezővel" festem magam, óvatosan, nem hat kilót rá, nem engedem fodrásznak, főleg azon a részen, ahol nem kopaszodós szálak vannak, ott bátrabban, a kényesebb részeken csak úgy nagyon óvatosan. (Ősz hajszálakat akarom eltüntetni.) Ha kitapasztalja az ember, akkor lehet kenni úgy ügyesen, hogy nem lesz semmi bajod tőle, de egy ilyen durr bele alapos fodrászati beavatkozástól kihullhat. Elgyengült hajhagymák nem bírnak már akármit megtartani. (De nekem mondjuk van egy 10-20 centi hajam, szóval eleve van mit megtartani, lehet, hogy 1-2 centis hajnál nincs ilyen probléma.) Javaslom, hogy először csak óvatosan húzogassál/húzogassanak bele itt ott némi színezőt, legközelebb kicsit többet, aztán meglátod, mi van. Színezőtől nekem nem hullik, hat kiló rendes festéktől igen.
2/4 anonim válasza:
Fodrász vagyok,a sötét hajfestékektől igen,megritkul a hajad,megkopaszodsz.A szőkétől meg törik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A színezőtől vagy sampontól nem lesz baja?
2018. júl. 25. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!