Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diplomás (30 alatti) csajoknak, miért ilyen brutálisan magasak az elvárásaik a külső terén? Egyáltalán honnan van ennyi jóképű pasi?
Főleg minél sznobabb egy egyetem (pl. Corvinus) ez annál igazabb. (Persze a tudás amit ott szereznek az egy vicc, már rég nem az oktatás minőségéről szól az egyetem mifelénk)
Viszont azt látom, hogy minden egyes ilyen egyetemekre járó és végzett lányoknak iszonyú jóképű barátja van. De ilyen brutálisan, színészi szépségűek, akár a hollywoodi filmvásznon is megállnák a helyüket. És persze az is alap egy diplomás nőnél, hogy egy a pasi is legyen diplomás. Viszont ott már fizetésbeli, anyagi elvárások is vannak, amihez már nem elég a sznob de semmi tudást nem adó diploma, sok pénzt csak tudásért adnak, nem (csak) a papírért.
Én azt nem értem, hogy egyáltalán honnan van ennyi brutál jó pasi, hogy minden ilyen átlagos külsejű csajnak jut?
És ezek után még van pofája azt állítani bárkinek is, hogy Magyarországon nincs annyi jóképű férfi mint nő??
12-es hány év múlva is dolgozhat haszonra egy plasztik sebész? Meg bocsáss meg de nem ez az orvos szakma java… esetleg prűdség legjava... Meg én is szívesen beszélek arról hogy egy kis etterem tulajdonosai mennyit keres meg azt is elmondom hogy egy közepes jo minőségű etterem vezetőjének mennyi a keresete... 🧐😬😏
Ha nem tudnád Magyarországon jelenleg a vendéglátás megy a legjobban egy egyszerű etterem tulajdonosa még egy kisvárosban is megkeres 1-2 milliót forintot havonta mig egy jobb etterem tulajdonosa 3-5 milliót havonta! Ja igen azt nem mondtam hogy az üzlet nyitás után pár hónappal mar meg kereshetsz ennyit... mig plasztikai sebésznél ott van a gyakorlati vagy rezidensi idô ami nagyon sok időt foglal magában és még akkor is egy átlagos plasztikai sebész nem fog keresni havi 5-6 milliót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!