Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha van egy nagyon jóképű férfi aki teljesen levett a lábamról a férfias magabiztosságával, de más semmi sincs?
Ha képes vagy úgy alkalmilag lefekedni valakivel, hogy utána nem kötődsz hozzá, akkor pörögj egy kicsit a farkán. Ha nem, akkor kerüld, ahogy tudod.
Egyébként mit jelent az, hogy belsőre nem egy főnyeremény?
Rájöttem, hogy én nem tudok bosszút állni a nőkön, mert nem vagyok elég jóképűnek született és magabiztosnak nevelkedett pasi egyszerűen. De nem is kell, mert helyettem ezt a jó pasik megteszik és átverik a kizárólag top pasikra gerjedő nőket. Szóval nekem elég, hogy a nők visszkapják a dolgokat, még ha közvetlenül nem is tőlem.
(Nagyon mélyre kell jutni a szeretetlenségben, amikor már nem is reménykedik az ember, egyszerűen csak a bosszú és a harag az, ami boldogságot jelent neki. Szomorú tudom, hogy ilyen korban élünk, amikor rengeteg férfinak már nem jut semmi szeretet egy nőtől sem, csak a káröröm és a bosszú érzése.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!