Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért váltak a nők párválasztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért váltak a nők párválasztáskor a külső szempontjából hiperszelektívvé?

Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 07:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
#10: Sajnos az internetes társkeresőkön az adott nő nem láthatja, hogy az, akitől üzenetet kapott, hány másik nőnek küldözgetett még üzenetet aznap, és azt sem, hány másik nővel találkozgatott a múlt héten. Simán azt gondolhatja a nő, hogy csak ő van a képben a férfinél, pedig dehogy! Nemcsak sablonleveleket, hanem még egy személyre szóló üzeneteket megírni sem tart tovább 10-15 percnél, így egy férfi napi 2 óra ráfordítással minimum 10 vasat tud egyszerre a tűzben tartani. A tényleges randikat is simán meg tudja oldani úgy, hogy ne ütközzenek, a nők ne tudjanak egymásról, nem is nehéz megindokolni, hogy a férfi egy adott napon vagy estén éppen miért nem ér rá. Egyszóval egy jóképű férfinak az internetes társkeresők könnyű vadászterepet jelentenek, átejthet és hitegethet annyi gyanútlan nőt egyszerre, amennyit csak akar.
2020. jan. 8. 09:11
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

"Nekem legtöbb esetben aki tetszik külsőre,az belsőre is. Valahogy a kettő szinkronban van,míg a hiedelemmel ellentétben a csúnyácskább pasik (biztos ördögi,de annak is esélyt adok,aki először nem tetszik meg) valahogy személyiségre sem olyanok."

Ez azért van, mert ti nők tudat alatt a belsőt is a külső alapján ítélitek meg. Aki jól néz ki, annak a jó tulajdonságait veszitek észre, aki nem, annál pedig kerestek valami ürügyet, amire ráfoghatjátok, hogy miért nem kell. Valójában nálad is az első pillanatban eldől, hogy aki nem tetszik külsőre, azzal soha nem fogsz összejönni, csak a lelkiismereted megnyugtatása céljából teszel úgy, mintha esélyt adnál neki.

2020. jan. 8. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
#11 Már a levélből rá lehet jönni, hogy mindenkire ráír, mert el sem olvassa az adatlapomat és ez az üzenetből látszik. Sablon duma, nem személyre szabott.
2020. jan. 8. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13: Épp arról írtam a válaszomban (#11), hogy nemcsak sablonleveleket lehet viszonylag gyorsan megírni, hanem hogy személyre szóló levelezést is meg lehet oldani akár tucatnyi nővel is egyszerre, nem kerül sok időbe. Egyébként én sem szoktam válaszolni a nekem küldött sablonlevelekre, de szerintem egy kimondottan jóképű, magát vonzónak beállító férfinak még a sablonlevelére is jó néhány nő válaszol, s persze egy óra alatt száz sablonlevelet is szét lehet küldeni, így időarányosan lehet, hogy jobban jár az illető. Ha valaki szoknyavadászatra vagy feleség mellé titkos szerető keresésére használja a Netet, annak mindkét stratégia bejöhet, amennyiben a képe és bemutatkozása alapján vonzó férfi. És sajnos az efféle tömeges kapcsolatfelvételek a társkeresőkön vonzó férfiaktól a társra vágyó nőkben azt a hitet tartják fenn, hogy számos jóképű férfiból válogathatnak. Ebben a hitben élve pedig nemigen fognak még levelezésbe bocsátkozni sem átlagos kinézetű férfiakkal. A társkereső egyfajta álomvilágot nyújt, amelyben sok-sok jóképű férfival lehet ténylegesen ismerkedni, és sokaknak borzasztó sokáig tart rájönni, hogy mi van a kulisszák mögött.
2020. jan. 9. 08:47
 15/15 anonim ***** válasza:

12-esnek,csakmert azt hiszi minden nőt egy kalap alá vehet,és 3 sorból megismerte az egész életemet: két exemmel is úgy kezdődött,hogy külsőre abszolút nem fogtak meg. Mégis evekig voltam velük. Fura,mi?

Azèrt,mert a pasiknak könnyebb bemagyarázni maguknak/egymásnak,hogy a "vàlogatós nőknek" csak a külső kell, nem kéne mimden nőt egy kalap alá venni. Mondjuk aki ígymentegetőtik,belsőleg is egy sivár ember lehet. És tudod mit? Erre kb 4-5 levèl utàn rà is lehet jönni.

2020. jan. 9. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!