Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 10-15 évvel ezelőtt is ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-15 évvel ezelőtt is ennyire nehéz volt párt találni, akkor is ennyire a külső számított?

Figyelt kérdés

Komolyan kezdem azt érezni, hogy minden lánynak nagyrészt a külső számít, de sokszor már a lányoktól is hallom ezt és ha valaki nem néz ki kiemelkedően jól, az nagyon nehéz helyzetben van.

Régen is ennyire válogatósak voltak a lányok külső terén vagy ez is csak egy olyan dolog, ami az óta romlott el?

Eléggé össze vagyok omolva, hogy van egy lány, akinél nagyon érzem, hogy összeillenénk, ilyet még soha nem éreztem, de akármit csinálok, nem kellek neki és mindenkivel így jártam. :/

2020. jan. 2. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen, csak 2007 előtt nem volt Gyakorikérdések, ahol panaszkodhattak volna az emberek.
2020. jan. 2. 18:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig számított a külső.
2020. jan. 2. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
15 éve nem pörgött ennyire a net....most fűzöl egy lányt ráír egy pasi facen hazudik csaj beveszi és már léptetett is.
2020. jan. 2. 18:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Megnyugtató lenne, ha tényleg igen.
2020. jan. 2. 19:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak a lányoknak, a fiúknak is. Amikor nem volt internet, ill. ennyire könnyen elérhető bármi, akkor az emberek a környezetükből választottak. Kevesebb lehetőségből a legjobbat.
2020. jan. 2. 19:13
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Most is nagyjából a környezetéből választanak párt az emberek. Az adott városból ahol élnek vagy tanulnak, ugyanúgy mint a szüleim idejében..

Nem jellemző, hogy az ország másik végéből ismerkedjenek. Nálam pl. csak budapesti jöhet számításba. Srácokkal megismerkedni meg lehet bárhol. Egy barátomat sem a neten szedtem össze.

2020. jan. 2. 19:28
 7/14 A kérdező kommentje:

Sok mindent tönkretett az internet. Sajnos én is ezt látom. :/

Szerintem a férfiak nem nyertek ezzel semmit, mert a társkereső gyakorlatilag használhatatlan a 4x-es férfitöbblet miatt, a facebookon meg csak nem irogathatok rá lányokra.

Az meg nálam nem növelte meg az elvárásokat, hogy látok facebookon lányokat, akik jobban kitették magukat, nem tudom hogy másra mennyire volt ez hatással, de rám abszolút nem.

2020. jan. 2. 19:32
 8/14 anonim ***** válasza:
61%

Számított a kinézet, csak az ember jobban megbecsülte amit már elért.

Ha talált egy átlagos vagy azon felüli párt, aki nem drogozott, nem volt alkoholista, volt munkája amivel eltudott tartani egy családot később az már megfelelt és próbálta megtartani.

Manapság beáll a gyerek az új Mercijével, felajánl egy külföldi utat és máris nedvesedik a bugyi. Ami meg addig volt nem kell, neki nem elég jó, talált jobbat.

2020. jan. 2. 19:38
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

Manapság ha valami probléma adódik inkább a szőnyeg alá seprik azokat mintsem megoldani. A mai pasiknak, is, és azért nőkben is vannak olyanok akik úgy gondolják szakítani könnyebb, majd felregisztrálnak a társkeresőre és úgy is találnak újabb balekot akibe lehet üríteni, meg aki jó lesz arra, hogy cipeltesse a se.gget ha már ő vezetni nem tud ( nők esetében utóbbi).

A mai társkeresés kimerül annyiban, hogy ha tetszenek egymásnak van jó szex akkor kész számukra ez már egy kapcsolat. És azt gondolják egy kapcsolat tényleg csak ennyiből áll. Aztán továbbállnak ha találnak jobbat vagy ha a szex meg már unalmas velük.

Tisztelet a kivételnek, biztos van, de én még nem találkoztam vele.

A következő elvárások vannak a listán :

Férfiak részéről : legyen nagy csöcse vagy feneke, legyen aránylag szép és szeressen szexelni legyen egy r.ibanc természetesen azért legyen konyhatündér is. Közben akkor és ott csalja ezt a szerencsétlent is ahol csak tudja.

A nők részéről : legyen pénze, autója és kb, tudjon b.aszni ( nem szeretkezni, mert azt nem ismeri) és ennyiben ki is merült :D

Szánalmas ez a mai világ a társkeresés manapság sokat nem ér. Én már nem keresek, mert mindig a nem normális, hűtlen, csak a szex a fontos hapsik találtak be. És a,, legjobb "" az amikor még hazudni is aránylag jól tudnak. :-D

Majd spontán találkozom azzal akivel kell, ha meg nem akkor egyedül kell élnem ezek szerint.

Ja a másik, szerintem régen is ugyanúgy a külső számított. Bár a szépség az relatív. Neked milyenek tetszenek, kérdező? Ők szép nők akik visszautasítanak, vagy te összejönnél olyannal aki külsőre total nem jön be neked? Lehet előbb magadban kéne keresni a hibát mert sokszor a pasik elkövetik azt a hibát hogy k.urva jó csajt szeretnének maguknak miközben magukra meg semmit se adnak. És akkor csodálkoznak ha kikosarazzák.

2020. jan. 2. 19:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
SEMMIT nem érsz a külsőddel, ha csóró vagy!
2020. jan. 2. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!